X
Κόσμος

Τρία ρεκόρ σε τρεις ηπείρους από την Porsche Taycan Turbo GT

Η έκδοση με το πακέτο Weissach της Porsche Taycan Turbo GT σημείωσε τρία εντυπωσιακά ρεκόρ σε ισάριθμες «γωνιές» του κόσμου.

Μετά τα ρεκόρ που σημείωσε στο Nurburgring και στη Laguna Seca, η Porsche Taycan GT με το πακέτο Weissach, κάνει το σερί, με νέο ρεκόρ στη Σαγκάη. Από την Ευρώπη, στην Αμερική και τώρα στην Ασία, το γερμανικό ηλεκτρικό μοντέλο κατακτά, το ένα μετά το άλλο τα… κάστρα της ταχύτητας και δεν φαίνεται να έχει σταματημό.

Ξεκίνησε στην Ευρώπη, σημειώνοντας το ρεκόρ στο Nurburgring Nordschleife στη Γερμανία. Γεγονός καθόλου τυχαίο, καθώς επιβεβαίωσε την ταχύτητά της και στη Lacuna Seca στην Καλιφόρνια της Αμερικής. Επόμενος σταθμός για την Porsche Taycan Turbo GT, η Κίνα και η πίστα της Formula 1, στη Σαγκάη, μήκους 5,4 χιλιομέτρων, το Shanghai International Circuit.

Ο χρόνος που σημείωσε ήταν 2 λεπτά και 11,2 δευτερόλεπτα, με τον επίσημο οδηγό της μάρκας Lars Kern, πίσω από το τιμόνι της Taycan, που έκανε τον ταχύτερο χρόνο για αυτοκίνητο παραγωγής.

Ο λόγος που η Porsche ήθελε να κατακτήσει τα ρεκόρ σε τρεις διαφορετικές ηπείρους είναι επειδή πιστεύει ότι κάθε πίστα έχει τις δικές της μοναδικές προκλήσεις, τις οποίες θέλουν να αντιμετωπίσουν προκειμένου να αναδείξουν τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Καθαρά για λόγους ασφαλείας η Porsche Taycan Turbo GT ήταν εξοπλισμένη με κλωβό ασφαλείας και αγωνιστικά καθίσματα, αλλά και επιπλέον, με τα προαιρετικά ελαστικά Pirelli Trofeo RS.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!