X
Κόσμος

Τρία νέα plug-in υβριδικά μοντέλα ετοιμάζει η BYD

Η BYD θα εμπλουτίσει μέχρι το 2025 τη γκάμα των μοντέλων με τρία νέα plug-in υβριδικά, που θα σταθούν δίπλα στα ηλεκτρικά της.

Η αρχική προσέγγιση της BYD ήταν τα ηλεκτρικά μοντέλα, ενώ τώρα έχει στα πλάνα της την εξέλιξη και παρουσίαση κάποιων plug-in υβριδικών. Αυτό είναι το επόμενο βήμα της, όσον αφορά την ευρωπαϊκή αγορά, με το Seal U DM-i αυτής της τεχνολογίας να ανοίγει και να δείχνει το δρόμο.

Μοιάζει με πισωγύρισμα, αλλά από την οπτική της κερδοφορίας, αναμένεται να αποφέρει πολλά στην κινεζική εταιρεία, καθώς θα αποτελέσει μια πύλη εισόδου στα μοντέλα της εταιρείας και όσον αφορά τους πιο δύσπιστους αγοραστές σχετικά με την ηλεκτροκίνηση.

Δείτε επίσης: Οδηγούμε το νέο BYD Seal U DM-i

Μια είδηση που ήρθε από το βρετανικό Autocar, το οποίο είχε επαφή με την Stella Li, πρόεδρο της εταιρείας, που δήλωσε ότι: «αρκετοί είναι οι άνθρωποι που θα ήθελαν ένα ηλεκτρικό μοντέλο αλλά το άγχος της αυτονομίας τους κάνει να το ξανασκεφτούν. Κάτι στο οποίο δίνει λύση η τεχνολογία plug-in, που δεν θέτει τους περιορισμούς ενός ηλεκτρικού, όσον αφορά την αυτονομία».

Σε ποια κατηγορία θα ανήκουν

Αν και τα SUV κυριαρχούν στην αγορά, τα plug-in hybrid μοντέλα που ετοιμάζει η BYD δεν θα είναι όλα αυτής της κατηγορίας. Θα επενδύσει σε σεντάν, ακολουθώντας το παράδειγμα της Tesla, αλλά και των premium γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών, οι οποίες δεν εγκαταλείπουν τα μοντέλα αυτής της φιλοσοφίας.

Συγκεκριμένα δεν αναφέρθηκαν τα μοντέλα που θα λανσαριστούν, παρά μόνο η τεχνολογία που θα ακολουθήσουν, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε κάποια από αυτά που είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά της Κίνας να έρχονται και εδώ, όπως τα σεντάν Seal 06 και Seal 07.

Η ηλεκτρική επίθεση δεν σταματάει εδώ, ούτε η BYD αλλάζει πορεία, καθώς θα παρουσιαστούν επίσης τρία ακόμα νέα ηλεκτρικά μοντέλα. Και σε αυτή την περίπτωση δεν έγινε αναφορά, για το ποια θα είναι αυτά και έτσι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για την αποκάλυψη.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!