X
Κόσμος

Το νέο MINI Cooper S τώρα σε έκδοση JCW

Σπορ αισθητικά λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στην έκδοση MINI Cooper S JCW, με τις επιδόσεις όμως να παραμένουν ίδιες.

Η MINI παρουσίασε μια σπορ σε εμφάνιση εκδοχή του Cooper S με τον θερμικό κινητήρα, που φέρει τα διακριτικά JCW (John Cooper Works). Η νέα αυτή έκδοση, εστιάζει στην αναβάθμιση της αισθητικής με σπορ χαρακτηριστικά, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά του κορυφαίου Cooper S.

Ωστόσο, δεν υπάρχει αναβάθμιση στην απόδοση και τις επιδόσεις, με την ΜΙΝΙ να τα κρατά για την έκδοση Cooper JCW, όταν αυτή προκύψει, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Έτσι, το Cooper S JCW εφοδιάζεται με τον γνωστό 4κύλινδρο 2λιτρο κινητήρα 204 ίππων και 300 Nm ροπής, που προσφέρει αξιόλογες επιδόσεις, απόλυτες και οικολογικές, με 0-100 χλμ./ώρα σε 6,6 δευτερόλεπτα, αλλά και κατανάλωση 6,4-6,1 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 144-138 γρ./χλμ.

Δείτε επίσης: Το νέο MINI Cooper είναι στην Ελλάδα

Οι αλλαγές εξωτερικά αφορούν το εμπρός και πίσω μέρος, με διαχύτες, που ενισχύουν τη σπορ εικόνα του μοντέλου. Η νέας σχεδίασης οκταγωνική μάσκα που είναι βαμμένη σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα συμπληρώνει τη σπορ εικόνα.

Επιπλέον, συναντάμε το σήμα John Cooper Works σε σημεία του αυτοκινήτου, που αποτελούν τη νέα του ταυτότητα και συνοδεύονται με τους κλασικούς συνδυασμούς χρωμάτων κόκκινο-λευκό-μαύρο και τη χαρακτηριστική σημεία.

Το χρώμα της οροφής που δημιουργεί αντίθεση και τα μαύρα καλύμματα των καθρεφτών αναδεικνύουν τη συνολική εικόνα. Οι δαγκάνες φρένων JCW που είναι βαμμένες σε μαύρο χρώμα και κοσμούνται από το σήμα JCW, σε συνδυασμό με τα αποκλειστικά σχέδια ζαντών με διάμετρο 17 και 18 ίντσες, ενισχύουν τη δυναμική εμφάνιση του MINI Cooper S στην έκδοση JCW.

 

Στο εσωτερικό της νέας έκδοσης του MINI Cooper S JCW οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά αντλούν έμπνευση από το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Τα σπορ καθίσματα είναι ντυμένα με μαύρο συνθετικό δέρμα και συνδυάζονται με ένα πλεκτό υλικό στο ύψος των ώμων, διαθέτοντας κόκκινες ραφές αντίθεσης. Τα μοτίβα σε μαύρο και κόκκινο παραπέμπουν στην καρό σημεία των αγώνων.

Η κεντρική οθόνη OLED συγκεντρώνει τα βλέμματα, αλλά και όλες τις πληροφορίες που είναι χρήσιμες και απαραίτητες. Παρέχει εύκολη πρόσβαση και πλοήγηση στις επιμέρους λειτουργίες, με την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό να διαμορφώνεται από τον φωτισμό που είναι διαθέσιμος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!