top icon
Κόσμος

Ioniq 7, το νέο ηλεκτρικό SUV της Hyundai

Με ένα «πακέτο» teaser φωτογραφιών, η Hyundai μας δίνει από σήμερα μια πρώτη γεύση από το νέο Ioniq 7 που πρόκειται να παρουσιάσει στις 17 Νοεμβρίου.

Το νέο Hyundai Seven, ή αλλιώς το Ioniq 7, αναμένεται να εμπλουτίσει τη γκάμα της κορεάτικης εταιρείας στην αναπτυσσόμενη κατηγορία των e-SUV. Επί της ουσίας, το Seven, όπως επισήμως αποκαλείται μέχρι και αυτή τη στιγμή το νέο EV της Hyundai, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στις 17 Νοεμβρίου, στα πλαίσια της AutoMobilty που θα πραγματοποιηθεί στο Λ. Άντζελες.

Στις σχετικές ανακοινώσεις της, οι οποίες συνοδεύονται από τις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε, η Hyundai αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το Seven «ενσωματώνει τη μελλοντική σχεδιαστική και τεχνολογική καινοτομία της Hyundai Motor στην εποχή της ηλεκτρικής κινητικότητας και υποδηλώνει ένα νέο μοντέλο SUV που έρχεται στην οικογένεια Ioniq, που αποτελεί το αποκλειστικό σήμα ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρία της εταιρείας».

Σε επίπεδο σχεδιασμού, σήμα κατατεθέν του νέου Ioniq 7 θα είναι η εντυπωσιακή «φωτιστική δήλωση» στο εμπρός μέρος, την οποία υπογράφει η Panasonic.

Ioniq 7

Από εκεί και πέρα, το εσωτερικό αναμένεται να προσφέρει «μια premium και εξατομικευμένη lounge ατμόσφαιρα», που θα διανθίζεται, όπως και στο νέο Ioniq 5 που οδηγήσαμε τον Ιούλιο, από καινοτόμα χωροταξική κατανομή. Εδώ, το «παρών» θα δίνουν βιώσιμα υλικά, τα οποία θα προσφέρουν «μια εκλεπτυσμένη, φιλική προς το περιβάλλον εμπειρία μετακίνησης που αντικατοπτρίζει τον μεταβαλλόμενο τρόπο ζωής των πελατών».

Προς το παρόν, η Hyundai δεν ανακοινώνει περισσότερα στοιχεία για τις τεχνικές περγαμηνές του νέου Ioniq 7. Ωστόσο, βέβαιο είναι ότι το τελευταίο θα «πατά» στο δάπεδο E-GMP του Hyundai Motor Group εξασφαλίζοντας αυτονομία κοντά ή και παραπάνω από 480 χλμ. με την αρωγή μιας μπαταρίας ιόντων λιθίου με χωρητικότητα πέριξ των 100 kWh.

Ioniq 7

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ioniq 7
  • Ioniq 7
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ