top icon
Κόσμος

Το νέο αυτοκίνητο 625 ίππων του Καρίμ Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμά αγόρασε ένα από τα κορυφαία sport sedan του κόσμου και θέλησε να το δείξει στους φίλους του στα social media.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ αποχαιρέτησε τα γήπεδα της Ευρώπης για τα πετροδόλαρα της Σαουδικής Αραβίας. Ο Καρίμ Μπενζεμά έλαβε από την Αλ Ιτιχάντ το απίστευτο ποσό των 200 εκατομμυρίων δολαρίων για 2 χρόνια, χρήματα με τα οποία μπορεί κυριολεκτικά να αποκτήσει οτιδήποτε επιθυμεί, τουλάχιστον στον χώρο των τεσσάρων τροχών.

Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι λάτρης των αυτοκινήτων και κατέχει μια θαυμαστή συλλογή από supercars και άλλα πολυτελή οχήματα των Bugatti, Rolls-Royce, Ferrari και Lamborghini. Το τελευταίο απόκτημά του είναι μια BMW M5 Competition, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των social media, ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία που ακολουθεί.

Μπενζεμά

Οι επιδόσεις της BMW M5 Competition

To γερμανικό sport sedan τροφοδοτείται από τον V8 Μ TwinTurbo κινητήρα των 4,4 λίτρων του M Division. Η απόδοσή του είναι συγκλονιστική, έχοντας ισχύ 625 ίππων και ροπή 750 Nm.  Τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα και τα 0-200 σε 10,8 δλ. Η τελική ταχύτητα με το πακέτο M Driver’s Pack αγγίζει τα 305 χλμ./ώρα.

Μπενζεμά

Το υπέροχο μοτέρ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic που φέρει την υπογραφή του M Division, καθώς και το γνωστό σύστημα Drivelogic. Highlight της νέας Μ5 εξακολουθεί φυσικά να είναι το σύστημα τετρακίνησης M xDrive, παρουσία του μπλοκέ πίσω διαφορικού M Differential που μπορεί να μεταφέρει τη ροπή σε έναν τροχό σε ποσοστό που μπορεί να φτάσει έως και το 100%.

Μπενζεμά

Ο Μπενζεμά, όπως και όλοι οι κάτοχοι της Μ5 Competition, έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 5 συνδυασμών, που αφορούν στο DSC (DSC on, M Dynamic Mode, DSC off) και το M xDrive (4WD, 4WD Sport, 2WD).

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η φθηνότερη BMW που πωλείται στην Ελλάδα

Όσο για το πόσα πλήρωσε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, στην περίπτωσή του ουδεμία σημασία έχει.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ