X
Κόσμος

To ηλεκτρικό Yangwang U9 ξεπέρασε την τελική ταχύτητα που είχε ανακοινώσει

Μεγαλύτερη μέγιστη ταχύτητα από αυτή που είχε ανακοινώσει η ίδια η εταιρεία και μάλιστα κατά 66 χλμ./ώρα, κατάφερε να σημειώσει επίσημα το Yangwang U9.

Το υπεραυτοκίνητο της BYD, το Yangwang U9, ξεπέρασε ακόμα και τις προσδοκίες της ίδιας της εταιρείας, καθώς κατάφερε να σημειώσει μεγαλύτερη τελική ταχύτητα, από αυτή που αρχικά είχε ανακοινώσει.

Πιο συγκεκριμένα έπιασε τελική ταχύτητα 375 χλμ./ώρα, που είναι κατά 66 χλμ./ώρα μεγαλύτερη από τα 309 χλμ./ώρα που… διαφήμιζε με υπερηφάνεια ότι έχει το ηλεκτρικό της hypercar.

Δείτε επίσης: Yangwang U9: Hypercar από την Κίνα με 1.300 ίππους – Δείτε πόσο στοιχίζει

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο X στο λογαριασμό ThinkerCar επιβεβαιώνει το ρεκόρ που έγινε, δείχνοντας την μέγιστη ταχύτητα που ανέπτυξε το αυτοκίνητο.

 

Ενδεχομένως, το βίντεο αυτό να προλειαίνει το έδαφος για κάτι ακόμα πιο σπουδαίο, όπως είναι το ρεκόρ στο Nurburgring, όσον αφορά την κατηγορία του, ένα στόχο που αναμφίβολα η BYD έχει θέσει και θέλει να πετύχει.

Για την ιστορία, το U9 θα πρέπει να κάνει καλύτερο χρόνο από το 7:05 δλ. που έχει σημειώσει το Rimac Nevera, αν θέλει να κατακτήσει τον τίτλο του ταχύτερου ηλεκτρικού στο Nurburgring.

Δείτε επίσης: Η BYD με το ηλεκτρικό YangWang U9 στο Nurburgring (video)

Η απόδοση του συστήματος, που αποτελείται από τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες, έναν σε κάθε τροχό, φτάνει τους 1.300 ίππους και τα 1.680 Nm ροπής! Το σύστημα ελέγχει την απόδοση της δύναμης στο κάθε τροχό, έτσι ώστε να προσφέρει απόλυτο έλεγχο και ασφάλεια, παράλληλα με μια ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης σε πίστα.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!