X
Κόσμος

Το Honda HR-V ανανεώθηκε

Το ιαπωνικό υβριδικό SUV ανανεώθηκε στα σημεία, αποκτώντας πιο φρέσκια σχεδίαση και αναβαθμισμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Το Honda HR-V περνάει στην επόμενη φάση της ζωής του, με τους Ιάπωνες να το υποβάλλον σε μια επιδερμική ανανέωση. Αυτή αφορά τόσο την εμφάνισή του, όσο και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του NVH, με βελτιωμένη ηχομόνωση.

Επιπλέον, εμπλουτίστηκε η χρωματική παλέτα του SUV της Honda, ενώ προστέθηκε και μια νέα εξοπλιστική έκδοση, με το υβριδικό σύστημα κίνησης όμως να παραμένει ως είχε μέχρι τώρα.

Αισθητικά, ο εμπρός προφυλακτήρας είναι νέος, με ανασχεδιασμένη μάσκα, με πιο σκουρόχρωμα στο εσωτερικό τους φώτα, που δημιουργούν μια αναβαθμισμένη αίσθηση, όσον αφορά την εικόνα του μοντέλου. Επιπλέον, νέα είναι και τα φώτα ημέρας, ενώ οι ανώτερες εκδόσεις διαθέτουν και προσαρμοζόμενη δέσμη φωτός.

Οι γραμμές του προφυλακτήρα είναι πιο έντονες τώρα, ενώ συνοδεύεται από διακοσμητικά στοιχεία στο κάτω τμήμα του που είναι σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα.

Περνώντας στο εσωτερικό του ανανεωμένου HR-V, οι αλλαγές αφορούν το κάτω κεντρικό τμήμα της κονσόλας, το οποίο ανασχεδιασμένο, που τώρα επιτρέπει πιο εύκολη πρόσβαση στη θέση για την επαγωγική φόρτιση του smartphone, τόσο από την πλευρά του οδηγού, όσο και από του συνοδηγού.

Μικρές λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο την καθιστούν πιο ελκυστική, ενώ σημαντική δουλειά έχει γίνει στον τομέα της άνεσης, με βελτίωση των χαρακτηριστικών NVH, που αφορούν το θόρυβο, με την ηχομόνωση τώρα να είναι καλύτερη. Η νέα έκδοση Advance Style Plus διαθέτει γυάλινη οροφή, ενώ τα φιμέ πίσω κρύσταλλα προσφέρουν άνεση και διακριτικότητα.

Το Honda HR-V e:HEV διαθέτει το σύστημα Honda Sensing που είναι ένα από τα πλέον ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νέα κάμερα 360 μοιρών, η οποία ενεργοποιείται αυτόματα όταν ο οδηγός επιλέξει την όπισθεν, ενώ μπορεί να γίνει και το πάτημα ενός πλήκτρου, επιλέγοντας μάλιστα τη θέαση.

Το ανανεωμένο Honda HR-V θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Ευρώπης, άμεσα, από τον Σεπτέμβριο του 2024.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!