top icon
Κόσμος

Το ATP Tour και η Yokohama ανακοινώνουν παγκόσμια συνεργασία

Η ATP και η Yokohama ανακοινώνουν μια νέα πολυετή παγκόσμια συνεργασία, με τον κορυφαίο Ιάπωνα κατασκευαστή ελαστικών να γίνεται ο πρώτος επίσημος συνεργάτης ελαστικών του ATP Tour.

Φημισμένη για την σταθερή δέσμευσή της ως προς επιδόσεις, η Yokohama θα αξιοποιήσει την πλατφόρμα του ATP Tour όλο το χρόνο για να ενισχύσει την παγκόσμια παρουσία και την κορυφαία θέση της. Η μάρκα θα δραστηριοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων του ATP Tour, προσφέροντας αποκλειστικές εμπειρίες για τους θαυμαστές στο Rolex Monte-Carlo Masters, το Internazionali BNL d’Italia, το Cinch Championships (London Queen’s Club), το Hamburg Open και το διάσημο Nitto ATP Finals στο Τορίνο. Τα βασικά πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν την προβολή της επωνυμίας στο γήπεδο και στις εγκαταστάσεις και την παγκόσμιας κλάσης εταιρική φιλοξενία.

Ως Gold Partner, η Yokohama θα συμπεριλαμβάνεται στα κοινωνικά και ψηφιακά κανάλια του ATP Tour, προβάλλοντας τις τεχνολογίες και τις καινοτομίες που βασίζονται στην απόδοση. «Είμαστε απίστευτα περήφανοι που καλωσορίζουμε την Yokohama ως τον πρώτο μας Επίσημο συνεργάτη ελαστικών», δήλωσε ο Daniele Sanò, Chief Business Officer της ATP. «Οι μάρκες μας μοιράζονται τόσες πολλές αξίες, συμπεριλαμβανομένης της δέσμευσης για υψηλή απόδοση και καινοτομία. Ως ATP Tour, βρισκόμαστε πάντα στο δρόμο – γεγονός που ταιριάζει απόλυτα με την ιστορία του brand της Yokohama».

Ο Giovanni Ponzoni, Διευθύνων Σύμβουλος της Yokohama Europe, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με το ATP Tour, μια πραγματικά παγκόσμια premium πλατφόρμα που συμμερίζεται τη δέσμευσή μας για αριστεία και καινοτομία. Αυτή η χορηγία παρέχει το τέλειο υπόβαθρο για να εκθέσουμε το εμπορικό σήμα της Yokohama και μας δίνει την ευκαιρία να προσελκύσουμε τους επιχειρηματικούς μας εταίρους με μοναδικές και αποκλειστικές εμπειρίες». Και πρόσθεσε: «Η γκάμα των ελαστικών μας είναι γνωστή για την απίστευτη απόδοση σε διαφορετικές επιφάνειες – όπως και οι παίκτες στο ATP Tour. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που γίναμε επίσημος συνεργάτης ελαστικών της ATP και στοχεύουμε να αξιοποιήσουμε αυτή την συνεργασία για να διατηρήσουμε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας μας και να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε το αποτύπωμά μας σε όλη την Ευρώπη».

Η εταιρεία Θεοχαράκης ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά Yokohama στην ελληνική αγορά, από το 1957. Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά Yokohama, είναι διαθέσιμες στο www.yokohama.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ