X
Κόσμος

Τι ετοιμάζει η Suzuki για τα επόμενα χρόνια

Τα μακρόπνοα πλάνα της παρουσίασε η Suzuki, που αφορούν τη νέα φιλοσοφία που θα ακολουθήσει τα επόμενα 10 χρόνια.

Η Suzuki παρουσιάζει τα πλάνα της για το μέλλον, που εστιάζουν στην αποδοτικότητα, και τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας. Κατά συνέπεια τη μείωση εκπομπών ρύπων. Αυτός είναι επιγραμματικά ο στόχος της ιαπωνικής εταιρείας.

Αυτά είναι τα πλάνα της, τα οποίο όμως, από τα σχέδια μέχρι την υλοποίηση έχουν αρκετό δρόμο, που δεν είναι πάντα καλά στρωμένος. Και αυτό το γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι της Suzuki, έχοντας κάνει πλάνα τα οποία πιστεύουν ότι θα τους επιτρέψουν να πετύχουν τον στόχο τους.

Θα κινηθούν πάνω στη λογική της κυκλικής οικονομίας, με περιορισμό της κατανάλωσης πόρων, που θα επιτρέπει την οικονομία σε όλες τις κλίμακες. Η ανακύκλωση παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς υποστηρίζει ακόμα περισσότερο τη βιωσιμότητα στην οποία η Suzuki θέλει να επενδύσει.

Η βασική λογική είναι η εστίαση σε μικρά, ελαφριά, compact, μίνιμαλ, αλλά και ελκυστικά μοντέλα. Έτσι, τα επερχόμενα ηλεκτρικά μοντέλα, τα οποία θα παρουσιάσει στα επόμενα χρόνια η Suzuki θα έχουν αποδοτικά συστήματα κίνησης με μικρές και ελαφριές μπαταρίες, που θα τα καθιστά ακόμα πιο αποδοτικά.

Κάτι στο οποίο θέλει να συνεχίσει να επενδύει η Suzuki είναι η διατήρηση του βάρους των αυτοκινήτων της χαμηλά. Παρά τη μετάβαση στα ηλεκτρικά μοντέλα, αυτό δεν θα ήθελε να αλλάξει, τηρουμένων των αναλογιών φυσικά, καθώς τα ηλεκτρικά είναι πιο βαριά από τα θερμικά μοντέλα.

Προκειμένου να μειωθεί το κόστος, η Suzuki θα ακολουθήσει το δρόμο και των άλλων κατασκευαστών, δημιουργώντας συνεργασίες για την εξέλιξη, αλλά και τη χρήση κοινών υλικών, με άλλες κατασκευάστριες εταιρείες.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!