top icon
Κόσμος

Τι είναι το νέο Peugeot Inception;

Το Peugeot Inception είναι ένα πρωτότυπο που «φωτογραφίζει» τη μορφή αλλά και τα χαρακτηριστικά που θα έχουν τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της γαλλικής εταιρείας από το 2025.

Το Peugeot Inception θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 5 Ιανουαρίου, στα πλαίσια της ολοένα και πιο δημοφιλούς έκθεσης ηλεκτρονικών προϊόντων και τεχνολογιών CES που παραδοσιακά πραγματοποιείται στο Λ. Βέγκας των ΗΠΑ και πλέον αποτελεί πόλο έλξης για όλο και περισσότερους κατασκευαστές.

Τι εστί «Peugeot Inception»; Όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι Γάλλοι της Peugeot, το πρωτότυπο «ανοίγει μια νέα εποχή που βασίζεται στις αξίες της μάρκας, τη γοητεία, το συναίσθημα και την αριστεία».

Peugeot Inception Concept

Σίγουρα, δεν πρόκειται για ένα όχημα που θα μετεξελιχθεί στο μέλλον σε μοντέλο παραγωγής, αλλά για μια σπουδή που «κουβαλά» τις σχεδιαστικές τάσεις αλλά και τις τεχνολογίες που θα δούμε μαζικά στο εγγύς μέλλον από το γαλλικό στρατόπεδο.

Ένα από αυτό είναι και το νέο i-cockpit, το οποίο αναμένεται ακόμα πιο εξελιγμένο σε σχέση με ό,τι γνωρίζουμε σήμερα. Ωστόσο, μέχρι τώρα οι Γάλλοι δεν αποκαλύπτουν τη μορφή του περιοριζόμενοι σήμερα στη δημοσιοποίηση ορισμένων… διάσπαρτων λεπτομερειών από τις εξωτερικές του επιφάνειες.

Σε κάθε περίπτωση, το νέο Inception θα είναι το πρώτο concept car της Peugeot μετά το διάσημο E-Legend του 2018, το οποίο αντλούσε έμπνευση από το 504 Coupe της δεκαετίας του ‘60 προοιωνίζοντας ένα ηλεκτρικό κουπέ σε ρετρό στυλ για τη δεκαετία του 2020.

Peugeot Inception Concept

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Peugeot Inception Concept
  • Peugeot Inception Concept
  • Peugeot Inception Concept
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ