top icon
Κόσμος

Τα πέντε ηλεκτρικά hypercars της Laffite Automobili πάνε… Μαϊάμι

Η GFG Style, που ιδρύθηκε από τους Giorgetto και Fabrizio Giugiaro, έχει σχεδιάσει όχι ένα αλλά πέντε ηλεκτρικά αυτοκίνητα για λογαριασμό της Laffite Automobili και του Bruno Laffite, εγγονού του Γάλλου οδηγού της Formula 1, Jacques Laffite.

Τα αυτοκίνητα της Laffite – όλα ηλεκτρικά – θα παρουσιαστούν στις 3 Μαΐου στο Grand Prix της Formula 1 που θα πραγματοποιηθεί στο Μαϊάμι, ανέφεραν χαρακτηριστικά στις επίσημες ανακοινώσεις του οι GFG Style και Laffite Automobili.

Ο Fabrizio Giugiaro περιέγραψε τα αυτοκίνητα αυτά ως «αγωνιστικά αυτοκίνητα με πιστοποίηση για οδήγηση στο δρόμο». Όπως ανακοινώθηκε, όλα κατασκευαστούν σε τρεις διαφορετικές πλατφόρμες. Ωστόσο, και οι δύο εταιρείες δεν παρέχουν περισσότερες πληροφορίες για τα πέντε διαφορετικά αυτά οχήματα, τα οποία απεικονίζονται στη σχετική φωτογραφία που σας παραθέτουμε.

Laffite Automobili

Η GFG Style, με έδρα το Τορίνο, ιδρύθηκε το 2015 παρέχοντας διάφορες υπηρεσίες στις αυτοκινητοβιομηχανίες, με επίκεντρο τον σχεδιασμό και την εξέλιξη νέων οχημάτων και προϊόντων

H δε Laffite Automobili ιδρύθηκε από τον Bruno Laffite, εγγονό του διάσημου οδηγού της Formula 1, με την εταιρεία να παρουσιάζει το 2020 ένα πρωτότυπο ενός hypercar με την ονομασία X-Road εστιασμένου για off-road οδήγηση υψηλών επιδόσεων.

Laffite Automobili

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Laffite Automobili
  • Laffite Automobili
  • Laffite Automobili
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ