top icon
Κόσμος

Στο Goodwood η πρώτη πρεμιέρα για το ηλεκτρικό MINI John Coope Works E

Στη διάσημη ανάβαση του Goodwood σε μια εβδομάδα από σήμερα η MINI θα αποκαλύψει για πρώτη φορά το ηλεκτρικό 3θυρο χάτσμπακ στην έκδοση John Cooper Works E.

Η MINI συνεχίζει την προϊοντική της επέλαση στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood την επόμενη εβδομάδα, την ηλεκτρική έκδοση John Cooper Works E στο σώμα του 3θυρου MINI.

Ουσιαστικά, αυτό που θα πραγματοποιήσει η MINI στο Goodwood Festival of Speed είναι μια… επίδειξη των δυνατοτήτων του νέου της EV στη διάσημη ανάβαση της εκδήλωσης καθώς η «τελική» έκδοση του μοντέλου θα αποκαλυφθεί πλήρως στις αρχές του προσεχούς φθινοπώρου.

MINI John Cooper Works E

Προς ώρας πάντως, η MINI δεν αποκαλύπτει περαιτέρω στοιχεία για το νέο JCW E, που σίγουρα θα βρίσκεται ένα σκαλί πιο πάνω σε απόδοση σε σχέση με την κορυφαία, έως τώρα, έκδοση SE των 218 ίππων.

Θυμίζουμε ότι στα τέλη Μαΐου η MINI «έδειξε» στον 24ωρο αγώνα του Nurburgring την αντίστοιχη θερμική έκδοση John Cooper Works – η οποία ομοίως θα αποκαλυφθεί επίσημα το φθινόπωρο.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε το MINI Cooper SE

MINI John Cooper Works E

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • MINI John Cooper Works E
  • MINI John Cooper Works E
  • MINI John Cooper Works E
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ