top icon
Κόσμος

Στις 16 Αυγούστου θα αποκαλυφθεί ο διάδοχος της Lamborghini Huracan

Μέσα στον Αύγουστο θα γίνει η παρουσίαση της νέας Lamborghini που θα διαδεχθεί την Huracan και αναμένεται να αποδίδει περίπου 900 ίππους.

Η Lamborghini στις 16 Αυγούστου θα παρουσιάσει το μοντέλο που θα διαδεχθεί την επιτυχημένη εμπορικά Huracan. Αναμένεται να ονομαστεί Temerario και να εφοδιάζεται με έναν 4λιτρο κινητήρα V8 twin-turbo και τρία ηλεκτρικά μοτέρ, με απόδοση που θα αγγίζει τους 900 ίππους.

Η πρεμιέρα του νέου μοντέλου της ιταλικής εταιρείας θα γίνει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Μέχρι αυτή τη στιγμή η αποκαλύψεις από την Lamborghini γίνονται με το σταγονόμετρο, έχοντας ως μοναδικό δεδομένο προσώρας την ημερομηνία παρουσίασης.

Θα πρέπει όμως να περιμένουμε ότι το νέο μοντέλο θα είναι υβριδικό, με στόχο μάλιστα να αποτελέσει το καλύτερο σύνολο στην κατηγορία των supercar. Επιπλέον, ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στα οδικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Lamborghini

Σχεδιαστικά αναμένεται να ακολουθήσει τις γνωστές φόρμες της Lamborghini, με σφηνοειδές σχήμα, επιθετικές γραμμές, με μεγάλες εισαγωγές αέρα, ιδιαίτερα μελετημένη αεροδυναμική και μια κεντρική εξάτμιση να αποτελεί την ταυτότητα του νέου super sport μοντέλου της ιταλικής φίρμας.

Στο εσωτερικό η εικόνα αναμένεται να είναι λίγο έως πολύ γνωστή, με σπορ στοιχεία, αλλά και την απαραίτητη άνεση. Έχοντας τη Revuelto ως σημείο αναφοράς, θα πρέπει να περιμένουμε ο πίνακας οργάνων να είναι ψηφιακός 12,3 ιντσών, ενώ η οθόνη του συστήματος πολυμέσων να έχει διαγώνιο 8,4 ίντσες, ενώ αναμένεται να υπάρχει και μια ακόμα οθόνη εμπρός από το συνοδηγό 9,1 ιντσών.

Lamborghini

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ