X
Κόσμος

Skoda Elroq: Η πρώτη εικόνα του

Το Elroq, το νέο ηλεκτρικό SUV της Skoda βρίσκεται προ των πυλών, με την τσεχική εταιρεία να μας δίνει μια πρώτη εικόνα του.

Το Skoda Elroq βρίσκεται λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψή του και η τσεχική εταιρεία μας δίνει μια εικόνα με τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση που θα φέρει και θα επηρεάσει όλα τα μελλοντικά μοντέλα της.

Το Elroq θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό compact SUV της μάρκας, που θα ενσωματωθεί στη γκάμα της μαζί με το ίδιας φιλοσοφίας Enyaq. Αυτό που έρχεται σε πρώτο πλάνο σε αυτή τη φάση είναι η νέα εμφάνιση που έχει όσον αφορά το εμπρός μέρος και αναμένεται να αποτελέσει προάγγελο εξελίξεων.

Ανάλογα είναι αλλαγμένα και στο πίσω μέρος, με νέο προφυλακτήρα και φωτιστικά σώματα, ενώ ξεχωρίζει η νέα γραμματοσειρά που δεσπόζει στην πέμπτη πόρτα.

Ο μεγάλος εμπρός προφυλακτήρας διακρίνεται για τις εισαγωγές του στο πλάι, ενώ αυτή στο κάτω μέρος ονομάζει «Tech-Deck Face». Οι προβολείς LED matrix, με τη λεπτή σχεδίαση είναι τοποθετημένοι στο πάνω μέρος και στο τελείωμα το καπό, εκεί που στο κέντρο συναντάμε το όνομα της μάρκας, με τη νέα γραμματοσειρά της Skoda.

Δείτε επίσης: Βιώσιμα υλικά για το εσωτερικό του νέου Skoda Elroq

Όσον αφορά τους κινητήρες και τις εκδόσεις που θα προσφέρεται το ηλεκτρικό Elroq, αυτές θα είναι: 50, 60, 85 και 85x. Η μπαταρία της εισαγωγικής έκδοσης Elroq 50, θα έχει χωρητικότητα 55 kWh, με κινητήρα τοποθετημένο πίσω και απόδοση 170 ίππων.

Λίγο πιο πάνω η έκδοση Skoda Elroq 60 θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία 63 kWh και απόδοση 204 ίππων. Η έκδοση Elroq 85 θα έχει μπαταρία 82 kWh με αυτονομία που θα αγγίζει τα 560 χιλιόμετρα, με την απόδοση σε αυτή την περίπτωση να είναι 286 ίπποι, ενώ η έκδοση Elroq 85x θα έχει την ίδια μπαταρία, δύο ηλεκτρικούς κινητήρες με 299 ίππους και τετρακίνηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!