X
Κόσμος

Renault: Αγοράζεις ηλεκτρικό και χρησιμοποιείς θερμικό για 30 ημέρες το χρόνο

Η Renault προσφέρει στους πελάτες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της, όπως το νέο Megane E-Tech Electric, τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ένα αυτοκίνητο της μάρκας με κινητήρα εσωτερικής καύσης μέσω της υπηρεσίας Switch Automobile. Δείτε πως και με τι κόστος.

Η Renault προωθεί και συμμετέχει ενεργά στον τομέα της ηλεκτρικής κινητικότητας στην Ευρώπη για σχεδόν μια δεκαετία. Ωστόσο, όπως ανοιχτά παραδέχονται τα στελέχη της, ορισμένοι δυνητικοί πελάτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχουν αρκετές ενστάσεις, και πολλές φορές, προβλήματα όσον αφορά την αυτονομία των EVs στα μεγάλα ταξίδια στον αυτοκινητόδρομο, αλλά και στην εύρεση και διαθεσιότητα στο συγκεκριμένο «τερέν» ενός δημόσιου σταθμού φόρτισης.

Θέλοντας να αντιμετωπίσει, με το αζημίωτο ασφαλώς, τις ανησυχίες των εν λόγω αγοραστών οχημάτων όπως το νέο Megane E-Tech Electric, η Renault βρήκε τη λύση με άρμα την υπηρεσία Switch Automobile.

H τελευταία είναι διαθέσιμη μέσω της Mobilize, της επιχειρηματικής μονάδας παρόχων κινητικότητας του Groupe Renault, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες ενός ηλεκτρικού μοντέλου της Renault να κάνουν κράτηση οποιοδήποτε αυτοκινήτου του Γάλλου κατασκευαστή με κινητήρα εσωτερικής καύσης, και για απεριόριστα χιλιόμετρα, για χρήση του έως και 30 ημέρες κάθε χρόνο.

Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα πρόγραμμα που απευθύνεται στους οδηγούς που διακατέχονται από το «άγχος αυτονομίας» στα μεγάλα ταξίδια ή στην περίοδο των καλοκαιρινών τους διακοπών, δίνοντας τους τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα συμβατικό όχημα που θα μπορούν να ξαναγεμίσουν εύκολα και γρήγορα σε ένα οποιαδήποτε πρατήριο υγρών καυσίμων, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται

Το Switch Automobile είναι διαθέσιμο μέσω των εσωτερικών πακέτων χρηματοδότησης της Renault, με επιπλέον πάγια χρέωση ύψους 30 ευρώ το μήνα, στη Γαλλία.

Ο πελάτης, ο οποίος έχει συνάψει σύμβαση χρηματοδότησης ή ενοικίασης ηλεκτρικού αυτοκινήτου με την Renault Financial Services, δεν έχει στην περίπτωση αυτή παρά να δηλώσει τηλεφωνικά το αίτημα του για χρήση ενός αυτοκινήτου της Renault με κινητήρα εσωτερικής καύσης 72 ώρες πριν το χρειαστεί. Η παράδοση δε του «νέου» αυτοκινήτου πραγματοποιείται μέσω του πρακτορείου ενοικίασης που βρίσκεται πιο κοντά στο σπίτι, την εργασία ή το μέρος στο οποίο ο πελάτης πραγματοποιεί τις διακοπές του.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!