top icon
Κόσμος

Ρεκόρ Guinness σημείωσε Ford Mustang Mach-E με αυτονομία 916,47 χλμ. (video)

Με αυτονομία που ξεπερνάει την εργοστασιακή τιμή της, μια Ford Mustang Mach-E κέρδισε τη δική της θέση στο βιβλίο ρεκόρ Guinness.

Μια Ford Mustang Mach-E έσπασε το Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness που αφορά τη μεγαλύτερη απόσταση που κάλυψε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μια μόνο φόρτιση, φτάνοντας τα 916,47 χιλιόμετρα.

Το εγχείρημα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Bridgestone και του Webfleet, στις 27 Ιουλίου στους δρόμους της Βρετανίας, με την προσπάθεια να διαρκεί για κάτι περισσότερο από 24 ώρες.

Ford Mach-E World Record

Όπως ανακοινώθηκε από την Bridgstone, το ρεκόρ πιστοποιήθηκε και τεκμηριώθηκε σχολαστικά με βίντεο, μετρήσεις χιλιομέτρων, δεδομένα GPS και στάθμης μπαταρίας από το Webfleet.

Η διαδρομή είχε οδήγηση σε όλες τις συνθήκες, δημόσιους δρόμους και επαρχιακούς, προκειμένου το αποτέλεσμα να αντανακλά χρήση σε πραγματικές συνθήκες.

Ford Mach-E World Record

Η Ford Mustang Mach-E που χρησιμοποιήθηκε ήταν η Premium Extended Range, αυτή με τη μεγάλη μπαταρία 91 kWh, που έχει αυτονομία 600 χιλιομέτρων, σύμφωνα με τον κατασκευαστή.

Ωστόσο, το αυτοκίνητο είχε υποστεί μια αλλαγή, καθώς οι τροχοί 19 ιντσών με τους οποίους εξοπλίζεται το αυτοκίνητο στην εργοστασιακή του μορφή, είχαν αντικατασταθεί με μικρότερους 18 ιντσών και ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης της Bridgstone.

Ford Mach-E World Record

Την Ford Mustang Mach-E οδήγησαν στο ρεκόρ ο Kevin Booker και ο Sam Clarke, οι οποίοι κατείχαν ήδη διάφορα ρεκόρ οικονομίας. Να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο κατάφερε να κάνει επιπλέον 34 χιλιόμετρα από τη στιγμή που ο δείκτης της μπαταρίας έδειξε 0%.

Ford Mach-E World Record

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ford Mach-E World Record
  • Ford Mach-E World Record
  • Ford Mach-E World Record
  • Ford Mach-E World Record
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ