top icon
Κόσμος

Πρεμιέρα για το νέο VW ID.7 GTX και νέες εκδόσεις με αυτονομία έως και 709 χλμ.

Η VW παρουσιάζει σήμερα την έκδοση GTX για το ηλεκτρικό ID.7 λανσάροντας ταυτόχρονα και τις εκδόσεις Pro S που προσφέρουν αυτονομία έως και 709 χλμ.

Έχοντας ήδη αποκαλύψει την αντίστοιχη έκδοση στο «σώμα» της στέισον βάγκον εκδοχής του ID.7, γνωστής ως ID.7 GTX Tourer, η VW προχωρά σήμερα σε μια αντίστοιχη κίνηση για την 4θυρη παραλλαγή του μοντέλου-ναυρχίδα της γκάμας της.

Αποτελώντας το πιο ισχυρό VW παραγωγής, το νέο ID.7 GTX τροφοδοτείται από το ίδιο σύστημα κίνησης με δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδει 240 kW, ήτοι 340 ίππους, προσφέροντας στο γερμανικό σεντάν επιτάχυνση από στάση σε χρόνο 5,4 δλ.

VW ID.7 GTX

Το VW ID.7 GTX τροφοδοτείται από την μεγαλύτερη διαθέσιμη μπαταρία της VW, με χωρητικότητα 86 kWh, η οποία προσφέρει στη κορυφαία έκδοση του μοντέλου αυτονομία 595 χλμ. και μέγιστη ταχύτητα φόρτισης έως και 200 kW – σε αυτό το σενάριο η φόρτιση από 10 έως 80% ολοκληρώνεται σε 26 λεπτά.

Το νέο ID.7 GTX είναι αναγνωρίσιμο οπτικά, χάρη σε συγκεκριμένα σχεδιαστικά γνωρίσματα μπροστά και πίσω, όπως οι νέες ζάντες αλουμινίου Skagen των 20 ιντσών και οι προβολείς matrix LED IQ.LIGHT με φωτιζόμενα λογότυπα VW. Στο εσωτερικό, τα θερμαινόμενα καθίσματα με κόκκινες ραφές και διάτρητα γράμματα GTX στις πλάτες, το χαρακτηριστικό πηδάλιο και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός 30 χρωμάτων έχουν τον πρώτο λόγο.

VW ID.7 GTX

VW ID.7: Εκδόσεις με μεγαλύτερη αυτονομία

Μέχρι τώρα, το ID.7 ήταν διαθέσιμο αποκλειστικά στις εκδόσεις Pro με μπαταρία 77 kWh. Οι νέες εκδόσεις ID.7 Pro S –όπως και τα νέα ID.7 GTX και ID.7 GTX Tourer– είναι πλέον εξοπλισμένες με μπαταρία με ωφέλιμο ενεργειακό περιεχόμενο 86 kWh. Η αυτονομία του νέου ID.7 Tourer Pro S έχει αυξηθεί στα 690 χλμ., ενώ η εκείνη για το ID.7 Pro S φτάνει πλέον τα 709 χλμ.

VW ID.7 GTX

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • VW ID.7 GTX
  • VW ID.7 GTX
  • VW ID.7 GTX
  • VW ID.7 GTX
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ