X
Κόσμος

Πήγαν να κλέψουν το αυτοκίνητο από γυναίκα με απειλή όπλου – Δείτε πως ξέφυγε (video)

Οι δύο ληστές προτάσσουν τα όπλα τους και απειλούν τη γυναίκα που ακολουθεί με το αυτοκίνητο. Με μια γρήγορη κίνηση και χωρίς να χάσει την ψυχραιμίας της, η κυρία ξεφεύγει.

Μια σκηνή που κανείς οδηγός δεν θα ήθελε να ζήσει κατέγραψε με την σταθερή κάμερα μια κυρία στο Όκλαντ της Καλιφόρνια. Η κατάσταση είναι τρομακτική, καθώς οι δράστες επιχειρούν να μπλοκάρουν τον δρόμο και με την απειλή όπλου προσπαθούν να ανοίξουν τις πόρτες του αυτοκινήτου.

Η γυναίκα που βρίσκεται πίσω απο το τιμόνι επιδεικνύοντας απίστευτη ψυχραιμία, μόλις αντιλαμβάνεται τι πρόκειται να συμβεί, πατάει το γκάζι και με έναν ελιγμό προσπερνά το λευκό Dodge Charger των δραστών και εξαφανίζεται, γλυτώνοντας το αυτοκίνητό της και, το σημαντικότερο, πιθανότατα τη ζωή της.

Η αντίδραση της πραγματικά αξίζει συγχαρητηρίων, αφού ελάχιστοί θα σκέφτονταν τόσο γρήγορα και ψύχραιμα σε μια τόσο επικίνδυνη κατάσταση.

Από την πλευρά της, η αστυνομία αξιοποίησε το υλικό από την κάμερα και αναγνώρισε τον έναν από τους δράστες, με τη σύλληψή του να είναι θέμα χρόνου.

Εξώ αξίζει να σημειώσουμε πως, στην Καλιφόρνια, οι κλοπές αυτοκινήτων έχουν αυξηθεί κατά 10% σε σχέση με πέρυσι, με τον τρόπο δράσης σε πολλές περιπτώσεις να είναι όμοιος με αυτόν στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!