X
Κόσμος

Peugeot CustomFit – μια στοχευμένη κίνηση για επαγγελματίες

Στη διεθνή έκθεση επαγγελματικών οχημάτων στο Ανόβερο, η γαλλική εταιρεία παρουσίασε το «Peugeot CustomFit», ένα νέο πρόγραμμα προσαρμογής των μοντέλων της στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Από τις 17 έως τις 22 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στο Ανόβερο η IAA Transportation 2024, η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπορική έκθεση αφιερωμένη στα επαγγελματικά και βιομηχανικά οχήματα, φέρνοντας σε επαφή τους επαγγελματίες και τους κορυφαίους κατασκευαστές του κλάδου. Στο πλαίσιο αυτής της διεθνούς εκδήλωσης, η Peugeot ανακοίνωσε την έναρξη του «Peugeot CustomFit», ενός νέου προγράμματος μετατροπής και εξατομίκευσης, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει σε ορισμένα εργοστάσια και θα εφαρμοστεί σταδιακά και σε άλλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις παραγωγής. Το πρόγραμμα αυτό εγγυάται τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και απρόσκοπτης ενσωμάτωσης μεταξύ των τεχνολογικών χαρακτηριστικών του βασικού μοντέλου και των ειδικών τροποποιήσεων που ζητά ο πελάτης.

Αυτές οι εσωτερικές μετατροπές συμπληρώνονται από λύσεις που αναπτύσσονται σε συνεργασία με ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών. Αυτό το εκτεταμένο δίκτυο επιτρέπει στην Peugeot να καλύπτει όλες τις επαγγελματικές ανάγκες και να διανέμει τις μετατροπές μέσω του δικτύου αντιπροσώπων της, βελτιστοποιώντας τους χρόνους παράδοσης και βελτιώνοντας την εμπειρία του πελάτη με ένα καινοτόμο ψηφιακό σύστημα. Αυτό ενισχύει τη συνεχώς αυξανόμενη γκάμα προϊόντων, από ανατρεπόμενα φορτηγά μέχρι βελτιστοποιημένα φορτηγά χώρου φόρτωσης και οχήματα αναψυχής, όλα σχεδιασμένα ειδικά για να καλύπτουν τις ανάγκες ιδιωτών, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και μεγάλων στόλων. Αντιπροσωπεύοντας τις πολυάριθμες «σπεσιαλιτέ» που προσφέρουν τα επαγγελματικά οχήματα Peugeot, στη γερμανική έκθεση παρουσιάζεται το ψυγείο E-Expert με Electric Power take-off (EPTO). Ένα σύστημα που επιτρέπει τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας του συστήματος κίνησης για διάφορους σκοπούς, ώστε να ελαχιστοποιείται η σπατάλη ενέργειας.

Το ψυγείο Peugeot E-Expert Fridge με EPTO διαθέτει λευκό χρώμα και ένα ψυκτικό κελί εγκατεστημένο από τον πιστοποιημένο συνεργάτη Kerstner, σχεδιασμένο για τη μεταφορά φρέσκων προϊόντων σε θερμοκρασίες μεταξύ 2°C και 8°C, με συνολικό βάρος 265 kg. Το μοντέλο περιλαμβάνει επίσης μόνωση που τοποθετείται εύκολα και μια μονάδα e-cooljet 106 A που τροφοδοτείται από το e-Power Take Off (e-PTO) στα 12 V, το οποίο αντλεί ενέργεια από την εγκατεστημένη μπαταρία έλξης αντί να απαιτεί ξεχωριστή πηγή, διατηρώντας έτσι το ωφέλιμο φορτίο του οχήματος. Με την παρουσίαση του νέου προγράμματος «Peugeot CustomFit» και την ανανέωση ολόκληρης της γκάμας των μικρών, μεσαίων και μεγάλων φορτηγών, η παγκόσμια επίθεση της Peugeot στα LCV προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Η εταιρεία αξιοποιεί ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προηγμένων τεχνολογιών στους τομείς της κίνησης, της ασφάλειας, του ADAS και της συνδεσιμότητας για να προσφέρει ένα ιδανικό οικοσύστημα για τους οδηγούς και να αποτελέσει έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τους ιδιοκτήτες επαγγελματικών οχημάτων. Επιπλέον, το νέο Boxer εισάγει ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι επίσης κατάλληλο για τροχόσπιτα με μέγιστο βάρος έως 5 τόνους, με αύξηση πάνω από 600 κιλά σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα και συνολικό βάρος 6,5 τόνους.

Στο προσκήνιο βρίσκεται η τεχνολογία κυψελών καυσίμου υδρογόνου (FCEV), που αναπτύχθηκε από την Stellantis, η οποία θα ωφελήσει τη γκάμα των LCV της Peugeot. Η τεχνολογία αυτή αποτελεί βασικό ορόσημο στον οδικό χάρτη του Ομίλου προς την κινητικότητα χωρίς εκπομπές ρύπων. Η Stellantis έχει αναπτύξει μια αποκλειστική αρχιτεκτονική που προσφέρει αυτονομία άνω των 500 χιλιομέτρων, χρόνο ανεφοδιασμού μόλις 5 λεπτών και καμία έκπτωση στη χωρητικότητα του φορτίου. Η Peugeot είναι ήδη σε θέση να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που υπόσχεται η επανάσταση του υδρογόνου σε ολόκληρη την ήπειρο, επιβεβαιώνοντας το ρόλο της στη βιώσιμη, προσβάσιμη και υπεύθυνη κινητικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!