top icon
Κόσμος

Όταν ο Walter Rohrl συνάντησε την McLaren F1 (video)

Ο θρύλος των αγώνων ράλι έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με την McLaren F1, έχοντας την ευκαιρία να την οδηγήσει και να παραθέσει την άποψή του.

Ένας από τους πλέον θρυλικούς οδηγούς αγώνων, ο Walter Rohrl, που έχει γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα και χαίρει της εκτίμησης όλων, μας παρουσιάζει ένα αυτοκίνητο το οποίο γνωρίζει και οδηγεί και αυτός για πρώτη φορά. Το θαύμα της αυτοκίνησης, την McLaren F1.

Ένα supercar, το οποίο παρά τα χρόνια που έχει στην πλάτη του, παραμένει ακμαίο, θέτοντας μάλιστα τον πήχη τόσο ψηλά, που λίγα μπορούν να φτάσουν ακόμα και σήμερα. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο βίντεο και την κουβέντα που εξελίχθηκε μετά την οδήγηση, ο Walter Rohrl δεν διστάζει να τη συγκρίνει με την Porsche Carrera GT, μια κορυφαία προσπάθεια των Γερμανών στην κορυφαία κατηγορία των supercar.

Δείτε επίσης: Οδηγούμε την Porsche Carrera GT

Η οδήγηση δεν είναι στους γνωστούς ρυθμούς που ο θρύλος των αγώνων μας έχει συνηθίσει, αλλά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η άποψή του και εν γένει η συζήτηση που προκύπτει. Το βίντεο είναι στα γερμανικά, ωστόσο συνοδεύονται από αγγλικούς υπότιτλους, αλλά όχι και ελληνικούς, για κάποιους που δεν γνωρίζουν καμία από τις δύο παραπάνω γλώσσες. Αναμφίβολα το βίντεο έχει ενδιαφέρον και αξίζει να το παρακολουθήσετε με προσοχή.

Δείτε επίσης: Την πρώτη οδήγηση της McLaren F1 από τους 4Τ και τον ΣΧ, 29 χρόνια πριν

Walter Rohrl McLaren F1

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ