top icon
Κόσμος

Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του Fiat Grande Panda

Μια κλεφτή ματιά στο εσωτερικό του νέου Fiat Grande Panda μας δίνουν κάποιες πρώτες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες.

Το νέο Fiat Grande Panda δημιούργησε θετικές εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Το κοινό φαίνεται να το υποδέχεται με θέρμη και ανυπομονεί να το δει και στους δρόμους. Μια πρώτη εμφάνιση έκανε το Grande Panda στο Τορίνο, εκεί όπου οι φίλοι και όχι μόνο του μοντέλου είχαν την ευκαιρία να το δουν από κοντά.

Δείτε επίσης: Αποκαλύφθηκε το Fiat Grande Panda

Κάποιος όμως (au_tospotter) κατάφερε να «κλέψει» κάποιες παραπάνω εικόνες από αυτές που η ιταλική φίρμα έχει δώσει επίσημα στη δημοσιότητα και αφορούν το εσωτερικό του μικρού, πολυαναμενόμενου μοντέλου και να τις δημοσιεύσει στο Instagram.

Σε πρώτο πλάνο είναι το εσωτερικό του νέου Fiat Grande Panda και πιο συγκεκριμένα το ταμπλό. Διακρίνεται για τη στρογγυλεμένη σχεδίασή του, με ξεχωριστή εικόνα και μια μεγάλη οθόνη, που περιλαμβάνει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, αλλά και το σύστημα πολυμέσων.

Fiat

Οι κάθετοι, ορθογώνιοι αεραγωγοί, με τις κίτρινες λεπτομέρειες, ενισχύουν τον φρέσκο, νεανικό χαρακτήρα του ιταλικού μοντέλου. Η σχεδίαση του ταμπλό είναι χυτή, χωρίς υπερβολές, αλλά και ελάχιστα φυσικά πλήκτρα.

Fiat

Στη βάση της κεντρικής κονσόλας ξεχωρίζει ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, το οποίο θα είναι διαθέσιμο τόσο στην ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου, όσο και στην υβριδική.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ