X
Κόσμος

Nissan – ιδρύει εταιρεία υπηρεσιών κινητικότητας στην Κίνα

Η Nissan China (NCIC) ανακοίνωσε την ίδρυση της Nissan Mobility Service, μιας αποκλειστικής εταιρείας υπηρεσιών κινητικότητας, στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών της για τον μετασχηματισμό των δραστηριοτήτων της στην Κίνα.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε στην 5η έκθεση China International Import Export (CIIE) που άνοιξε τις πύλες της στις 5 Νοεμβρίου, στη Σαγκάη. Η νέα εταιρεία, με έδρα το Suzhou, θα δεσμευτεί να επενδύσει σε υπηρεσίες κινητικότητας και να αναπτύξει υπηρεσίες robotaxi. Σε συνεργασία με το Suzhou High-Speed Rail New Town, θα υποστηρίξει έξυπνες πρωτοβουλίες μεταφορών στη χώρα.


Η Nissan διαθέτει ισχυρό έρεισμα στην ηλεκτροκίνηση για υπηρεσίες κινητικότητας, γεγονός που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της εταιρείας στην Κίνα. Η Nissan είναι από τους πρώτους διεθνείς κατασκευαστές OEM που ίδρυσαν μια αποκλειστική εταιρεία robotaxi στην Κίνα.


Η WeRide, μια κορυφαία, παγκόσμια εταιρεία υπηρεσιών αυτόνομης οδήγησης και κινητικότητας που αναπτύσσει τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 4 και έχει επιτυχημένη ιστορία υπηρεσιών κινητικότητας στο Guangzhou, θα παρέχει τεχνολογική υποστήριξη στο εγχείρημα του Suzhou.


Η 5η CIIE διεξάγεται από τις 5 έως τις 10 Νοεμβρίου, στο Εθνικό Συνεδριακό & Εκθεσιακό Κέντρο της Σαγκάης, με το περίπτερο της Nissan να βρίσκεται στο Hall 2.1. Η Nissan θα παρουσιάσει τα τελευταία της επιτεύγματα και πρακτικές στον τομέα της βιωσιμότητας, καθώς και την καινοτομία της που στοχεύει στην παροχή διαφοροποιημένων λύσεων κινητικότητας για εκείνο το αγοραστικό κοινό της Κίνας που αναζητά βιώσιμες επιλογές μετακίνησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!