top icon
Κόσμος

Νέο Toyota MR2 με 400 ίππους και τετρακίνηση;

Για μια ακόμα φορά, οι πληροφορίες σχετικά με την αναβίωση του θρυλικού MR2, έρχονται σε πρώτο πλάνο, αναφέροντας μάλιστα ότι ίσως να το δούμε να πραγματοποιείται μέσα στο 2026.

Η Toyota έδωσε τροφή στα όνειρα όταν παρουσίασε το FT-Se (φωτο), ένα πρωτότυπο με αύρα από σπορ μοντέλο, που θα μπορούσε να είναι ο προάγγελος του νέου MR2. Κάτι που περιμένουν όλοι οι φίλοι της ιαπωνικής φίρμας και όχι μόνο, τα τελευταία χρόνια, από τότε που σταμάτησε να κυκλοφορεί το διθέσιο μοντέλο της Toyota.

Toyota FT-Se

Ένα σπορ μοντέλο, με τις σύγχρονες προδιαγραφές που θα έχει το επερχόμενο Toyota MR2 μοιάζουν με… όνειρο σε μια αγορά που έχει κατακλιστεί από άχρωμα αυτοκίνητα. Μπορεί να φαντάζει δύσκολο, αλλά σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες όχι απίθανο, καθώς η Toyota δείχνει την πίστη της στα μοντέλα με θερμικούς κινητήρες, αλλά και με σπορ χαρακτήρα.

Toyota FT-Se

Οι εικασίες κάνουν λόγο για έναν 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, με εκρηκτική απόδοση, που μπορεί να φτάνει και τους 400 ίππους. Αυτός θα είναι τοποθετημένος στην πλάτη του οδηγού, ενώ η μετάδοση θα περνάει και στους τέσσερις τροχούς και όχι μόνο στους πίσω.

Μάλιστα, όπως οι φήμες θέλουν, το αυτοκίνητο δεν θα αργήσει να παρουσιαστεί, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες θα το δούμε μέσα στο 2026. Ακόμα δεν είναι κάτι επιβεβαιωμένο, ωστόσο θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα το δούμε στην παραγωγή. Υπομονή λοιπόν…

Toyota FT-Se

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ