top icon
Κόσμος

Νέο πρωτότυπο από την Porsche στην Έκθεση Μονάχου

Η Porsche ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο στις 6 Σεπτεμβρίου, που όπως όλα δείχνουν θα έχει σχέση με τους αγώνες αλλά και τα αυτοκίνητα παραγωγής του Γερμανού κατασκευαστή

Με μια teaser φωτογραφία, η Porsche προανήγγειλε την πρεμιέρα ενός πρωτοτύπου που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στις 6 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της Έκθεσης Μονάχου.

Το γερμανικό εργοστάσιο αναφέρει χαρακτηριστικά στη σχετική ανάρτησή του στο twitter τα εξής: «Στην ΙΑΑ Mobility η Porsche κοιτά το μέλλον, γιορτάζοντας την παγκόσμια πρεμιέρα μιας πρωτότυπης σπουδής προσανατολισμένης στο μέλλον…».

Την ομολογουμένως λιτή αυτή ανακοίνωση συνοδεύει – όπως αναφέραμε και προηγουμένως – μία teaser φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται το εμπρός φωτιστικό σώμα ενός… αγνώστων στοιχείων οχήματος, το οποίο παραπέμπει όμως σε σπορ αυτοκίνητο, με δεδομένη την εγγύτητα του μαύρου διακοσμητικού στοιχείου στο επάνω μέρος και το μικρό σε μήκος καπό.

Με αυτό κατά νου, σχεδόν βέβαιο είναι ότι το εν λόγω πρωτότυπο δεν θα «φωτογραφίζει» την επικείμενη ηλεκτρική Macan, αλλά ένα μοντέλο με σπορ χαρακτήρα – που όπως όλα δείχνουν είναι πολύ πιθανό να ηλεκτρικό και ανάλογο σε μέγεθος με τις ποικίλες εκδόσεις της οικογένειας των Porsche 718 Boxster/Cayman.

Με νεότερη ανάρτηση της στο Instagram, η Porsche έρχεται να προσθέσει τα εξής: «Εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια, το motorsport είναι το πιο σκληρό πεδίο δοκιμών για μηχανολογικές καινοτομίες που οδηγούνται στα μοντέλα παραγωγής. Η Porsche ακολούθησε αυτόν τον δρόμο με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να το κάνει».

Stay tuned.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ