X
Κόσμος

Μια μινιατούρα Ferrari 12Cilindri στην τιμή ενός SUV

Με την κανονική 12Cilindri να είναι απλησίαστη, ίσως αυτή η μικρή σε κλίμακα 1:8 σας δίνει την ευκαιρία να γίνεται κάτοχος μια Ferrari. Απαιτώντας φυσικά και πάλι μεγάλη υπέρβαση.

Ήταν θέμα χρόνου για τους καλλιτέχνες της εταιρείας Amalgam να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο της Ferrari 12Cilindri. Στα γνωστά υψηλά πρότυπα, με εξαιρετική ακρίβεια, όπως μας έχουν συνηθίσει να κάνουν.

Αυτή η μικρή υπό κλίμακα 1:8 12Cilindri δείχνει το ίδιο εντυπωσιακή όσο μια κανονική, καθώς διακρίνεται για τη λεπτομέρεια στην κατασκευή. Και όπως μια Ferrari, έτσι και αυτή θα πρέπει να έχεις αρκετά χρήματα για να την αποκτήσει.

Υπό κλίμακα φυσικά και αυτά, καθώς στοιχίζει περίπου 16.000 ευρώ, στην απλή μορφή της. Και λέμε στην απλή, αφού υπάρχει και κατά παραγγελία, όπως κάθε Ferrari που σέβεται τον εαυτό της, επιτρέποντας στον επίδοξο αγοραστή να επιλέξει διάφορα στοιχεία που την καθιστούν ακόμα πιο ξεχωριστή.

Σε αυτή την περίπτωση η τιμή σκαρφαλώνει στα 23.000 ευρώ, δηλαδή όσα απαιτούνται για να αγοράσετε ακόμα και ένα SUV. Πολλά αναμφίβολα, που κάνει αυτή την υπό κλίμακα Ferrari 12Cilindri ένα μοντέλο για λίγους.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι οι εργατοώρες που απαιτούνται από την Amalgam για την ολοκλήρωση αυτού του μοντέλου είναι σύμφωνα με την εταιρεία, περίπου 300 ώρες, ενώ για το σχεδιασμό χρειάστηκαν περίπου 3.000 ώρες.

Εξωτερικά ξεχωρίζει για την προσοχή στη λεπτομέρεια, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και το ίδιο χρώμα με την κανονική 12Cilindri. Η εικόνα του εσωτερικού παραπέμπει επίσης στη μεγάλη εκδοχή του μοντέλου, με μπλε αποχρώσεις και κόκκινες αντιθέσεις να κυριαρχούν.

Με τα χρήματα που απαιτούνται ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, της υπό κλίμακα Ferrari 12Cilindri 1:8, να ενημερώσουμε ότι υπάρχει και μια ακόμα μικρότερη 1:18 με τιμή 1.200 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!