X
Κόσμος

Και το όνομα αυτής, Qatar Geneva International Motor Show

Οι διοργανωτές της Geneva International Motor Show δημιουργούν σε συνεργασία με το Κατάρ και σημαντικούς οικονομικούς παράγοντες της χώρας τη νέα έκθεση με την ονομασία Qatar Geneva International Motor Show που θα διεξαχθεί στη Ντόχα.

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Doha Exhibition & Convention Center (DECC), οι διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με σημαντικούς τοπικούς φορείς στον τομέα του τουρισμού, αλλά και οικονομικούς παράγοντες της χώρας, για τον σχεδιασμό και την διεξαγωγή μιας νέας έκθεσης στο χώρο των τεσσάρων τροχών στη Ντόχα του Κατάρ με την ονομασία Qatar Geneva International Motor Show.

Στη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών της Geneva International Motor Show (GIMS), αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής: «Με φόντο τη μελλοντική, λαμπερή πρωτεύουσα του Κατάρ, αυτή η έκθεση θα ξεχωρίσει ως ένα σημαντικό event στο ημερολόγιο για τους εκθέτες και τους λάτρεις των αυτοκινήτων από όλο τον κόσμο».

Η πρώτη έκδοση της Qatar Geneva International Motor Show έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του 2022 ή το 2023,  με τις τελικές ημερομηνίες να επιβεβαιώνονται τις επόμενες εβδομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στόχος των διοργανωτών είναι η νέα αυτή έκθεση να πραγματοποιείται στη Ντόχα κάθε δύο χρόνια.

«Η πλήρης αποκάλυψη της φιλοσοφίας της έκθεση θα γίνει κατά τη διάρκεια της GIMS 2022, που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 27 Φεβρουαρίου στη Γενεύη», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών της Qatar Geneva International Motor Show.

Η νέα έκθεση Qatar Geneva International Motor Show θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα των Qatar Airways Group και Qatar Tourism.

Αν μη τι άλλο, η νέα αυτή έκθεση αναμένεται να «ενδυναμώσει» οικονομικά τους διοργανωτές της πιο μεγάλης γιορτής της αυτοκίνησης παγκοσμίως, που για 91η φορά και ύστερα από αναγκαστικό «διάλλειμα» δύο ετών, θα πραγματοποιηθεί το 2022 στην πόλη της Γενεύης.

Θυμίζουμε ότι τόσο το 2021 όσο και το 2020, η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ακυρώθηκε εξαιτίας των συνεχιζόμενων επιπτώσεων της πανδημίας.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!