top icon
Κόσμος

IRF – Παγκόσμιο συνέδριο στην Πόλη

Η Διεθνής Ομοσπονδία Δρόμων (IRF) ανακοίνωσε επίσημα το Παγκόσμιο Συνέδριο IRF, που φέτος θα φιλοξενήσει η Κωνσταντινούπολη, από τις 15 έως τις 18 Οκτωβρίου 2024.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο IRF, το οποίο διοργανώνεται κάθε τέσσερα χρόνια, αντιπροσωπεύει για σχεδόν επτά δεκαετίες μια ευκαιρία να μιλήσουμε για τους τομείς των δρόμων και της κινητικότητας ως παράγοντες ανάπτυξης. Η εκδήλωση που αποτελείται από τεχνικό συνέδριο, μια μεγάλη έκθεση και πλούσιο πρόγραμμα τεχνικών επισκέψεων, παρέχει μια μοναδική πλατφόρμα που υποστηρίζει την επιχειρηματική ανάπτυξη, την εκπαίδευση και συνολικά επιτυχημένες συνεργασίες στον κλάδο. Της ανακοίνωσης προέδρευσαν ο Hamdi Aydin, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Τουρκικής Οδικής Ένωσης και Ταμίας του IRF, η Susanna Zammataro, Γενική Διευθύντρια IRF, ο Mücahit Arman, Γενικός Διευθυντής Διεύθυνσης Στρατηγικής Ανάπτυξης στο Τουρκικό Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, και ο Gökhan Macit, Αναπληρωτής Διευθυντής Στρατηγός Τουρκικών Αυτοκινητοδρόμων. «Η Τουρκία γνώρισε μια εντυπωσιακή ανάπτυξη υποδομών τα τελευταία χρόνια. Κατάφερε να αυξήσει τις επενδύσεις με αποτέλεσμα μερικές από τις υψηλότερες αξίες συμφωνιών υποδομής ΣΔΙΤ και επενδύσεων ιδιωτικών υποδομών παγκοσμίως», τόνισε ο κ. Arman στην ομιλία του. «Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε στο Συνέδριο επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, για να μοιραστούμε μαζί τους την εμπειρία μας, αλλά και να μάθουμε επίσης από αυτούς», πρόσθεσε.

Η υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης (MoU) μεταξύ του IRF και του τουρκικού Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών νωρίτερα φέτος, σηματοδότησε την επίσημη έναρξη των προετοιμασιών για το Συνέδριο και όρισε την Τουρκία ως επίσημη χώρα υποδοχής για την εκδήλωση. Εκτός από την υποστήριξη και την ενεργό συμμετοχή του Τουρκικού Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, η IRF επικουρείται από τον Τουρκικό Οδικό Σύνδεσμο στη διοργάνωση αυτής της μεγάλης εκδήλωσης.

Το επερχόμενο Παγκόσμιο Συνέδριο IRF υπόσχεται να είναι μια σημαντική περίσταση, που θα φέρει κοντά παγκόσμιους ηγέτες, εμπειρογνώμονες του κλάδου και ενδιαφερόμενα μέρη για να εξερευνήσουν καινοτόμες λύσεις, να ανταλλάξουν γνώσεις και να προωθήσουν την πρόοδο στους τομείς του δρόμου και της κινητικότητας. Η Κωνσταντινούπολη, με την ιστορία και τη στρατηγική της τοποθεσία, είναι έτοιμη να προσφέρει ένα ιδανικό σκηνικό για αυτό το κομβικό γεγονός. Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία, η παγκόσμια κοινότητα δρόμων και κινητικότητας αναμένει τις νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και συνεργασία που αναμφίβολα θα φέρει το Παγκόσμιο Συνέδριο IRF 2024 στην Κωνσταντινούπολη αλλά και στον κόσμο γενικότερα.

Ποιος θεωρείτε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού EKO Ράλλυ Ακρόπολις;

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ