X
Κόσμος

IAA Transportation 2024 – «Άνθρωποι και εμπορεύματα σε κίνηση»

Η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση επαγγελματικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, η IAA Transportation στο Ανόβερο της Γερμανίας, ανοίγει τις πύλες της στις 17 Σεπτεμβρίου.

Ως κορυφαίος διεθνής τόπος συναντήσεων για τα λεωφορεία, τα logistics, τα εμπορικά οχήματα και τον τομέα των μεταφορών, η IAA Transportation προσφέρει μια σκηνή για μελλοντικές συζητήσεις σχετικά με τη βιωσιμότητα, τις υποδομές και την τεχνολογία. Είναι το μέρος όπου τα καλύτερα μυαλά του κλάδου των μεταφορών και της κινητικότητας, συναντιούνται για να εργαστούν για ένα βιώσιμο και καινοτόμο μέλλον. «Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε πρωτοποριακές ιδέες, καινοτομίες και τεχνολογίες που θα οδηγήσουν τον κλάδο μπροστά το 2024», λέει ο Jürgen Mindel, Διευθύνων Σύμβουλος της Γερμανικής Ένωσης Αυτοκινητοβιομηχανίας (VDA).

Με το σύνθημα «Άνθρωποι και εμπορεύματα σε κίνηση», η IAA Transportation στοχεύει στην προώθηση της κλιματικής ουδετερότητας στα logistics και τις μεταφορές, με τη βοήθεια καινοτόμων συστημάτων μεταφορών. Οι κατασκευαστές επαγγελματικών οχημάτων και λεωφορείων, οι κατασκευαστές αμαξωμάτων και ρυμουλκούμενων, οι εταιρείες micro-mobility, οι πάροχοι μικρών οχημάτων, καθώς οι προμηθευτές τους και οι εταιρείες τεχνολογίας, οι πάροχοι υπηρεσιών και οι νεοφυείς επιχειρήσεις συναντώνται στο Ανόβερο για να παρουσιάσουν και να δικτυώσουν τις καινοτόμες λύσεις τους.

Η IAA Transportation 2024 είναι δομημένη σε τέσσερις άξονες
Στην IAA, οι διεθνείς εκθέτες παρουσιάζουν τις καινοτομίες τους σε ένα διεθνές κοινό και μπορούν να χρησιμοποιήσουν προκατασκευασμένα περίπτερα (συμπεριλαμβανομένων των νεοσύστατων επιχειρήσεων) και άλλες μορφές παρουσίασης, παράλληλα με τις δικές τους υποδομές.
Στην IAA Exchange, οι διεθνείς ομιλητές μοιράζονται τις ιδέες τους μέσω κεντρικών ομιλιών ή συζητήσεων σε πάνελ, προσκαλώντας σε άμεση επιτόπια και ψηφιακή ανταλλαγή.
Η IAA Experience εμπλέκει ενεργά τους εμπορικούς επισκέπτες στη δράση, επιτρέποντάς τους να δοκιμάσουν τις τελευταίες τάσεις του κλάδου και τις ιδέες τους ζωντανά.
Με την IAA Excite, οι εκθέτες έχουν την ευκαιρία να εμπνεύσουν τους εμπορικούς επισκέπτες με τις δικές τους περιπτώσεις χρήσης στον τομέα των μεταφορών.

Οι εκθέτες μπορούν να υπολογίσουν το ανθρακικό τους αποτύπωμα
Σε συνεργασία με την IAA Transportation myclimate, οι εκθέτες έχουν διάφορες επιλογές για να υπολογίσουν το δικό τους αποτύπωμα άνθρακα εκεί και να επενδύσουν τις υπολογισμένες εκπομπές CO2 σε έργα προστασίας του κλίματος. Συγκεκριμένα έργα περιλαμβάνουν τη χρηματοδότηση ηλεκτρικών μοτοσικλετών στο Τόγκο και τη δημιουργία μονάδων βιοαερίου στην Ινδία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!