top icon
Κόσμος

Η συνέντευξη στο BBC και η συγγνώμη του Elon Musk

Στην πρώτη του εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μετά την ανάληψη του Twitter, ο Elon Musk απάντησε σε όλα τα ζητήματα που τον αφορούν.

Τα έργα και ημέρες του Elon Musk στην διάρκεια της ηγεσίας του Twitter άκουσαν όσοι παρακολούθησαν τη συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC.

Μερικούς μήνες μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της εταιρείας και μετά από ένα διάστημα γεμάτο με αντιπαραθέσεις για τις πρακτικές του και τις απολύσεις προσωπικού, ο Ίλον Μασκ έδωσε την πρώτη του live συνέντευξη και έχει σημασία ότι την έδωσε στο BBC, στο οποίο πριν λίγες ημέρες είχε βάλει label στο προφίλ του στο Twitter ότι πρόκειται για επιχείρηση μίντια που χρηματοδοτείται από το κράτος.

Αφού έκανε κωλοτούμπα και ζήτησε έμμεση συγγνώμη λέγοντας «έχω μεγάλο σεβασμό για το BBC και προσπαθούμε να είμαστε ακριβείς σε αυτά που κάνουμε, γι’ αυτό άλλαξα τη σήμανση σε “χρηματοδοτούμενο από το δημόσιο”. Ήταν μια καλή ευκαιρία αυτό το ζήτημα για να λάβουμε feedback ώστε να είμαστε πιο σωστοί», ο Μασκ μίλησε για τις συνθήκες στην εταιρεία.

Διαβάστε περισσότερα στο intronews.gr.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ