top icon
Κόσμος

Η νέα γκάμα επαγγελματικών της Peugeot είναι διαθέσιμη και 100% ηλεκτρική

Πιο οικονομικά και πιο αποτελεσματικά από ποτέ τα νέα E-Partner, E-Expert και E-Boxer αποτελούν μέρος της στρατηγικής της γκάμας της Peugeot, για πλήρη εξηλεκτρισμό όλων της των μοντέλων.

Ως ένας από τους βασικότερους παίκτες στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, η Peugeot δείχνει μέχρι στιγμής το δρόμο,με μια ολομέτωπη επίθεση, ανανεώνοντας ταυτόχρονα όλες τις σειρές της, ξεκινώντας από τα 100% ηλεκτρικά της μοντέλα: E-Partner, E-Expert και E-Boxer. Η Peugeot θα προσφέρει την πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Η μάρκα έχει δεσμευτεί να προσφέρει μέχρι το 2025, μια ηλεκτρική έκδοση για κάθε μοντέλο στη γκάμα της, και να γίνει μία 100% ηλεκτρική μάρκα στην Ευρώπη, μέχρι το 2030.

Peugeot E-Partner

Νέο Peugeot E-Partner

Αναβαθμισμένη σχεδίαση, ακόμα περισσότερη οδηγική απόλαυση και ασφάλεια, αυτονομία έως και 330 χλμ.με μηδενικές εκπομπές, αντλία θερμότητας για απόλυτη άνεση και ταυτόχρονη βελτίωση της απόδοσης. Το νέο Peugeot E-Partner έχει γίνει ο ιδανικός συνεργάτης για τους απαιτητικούς επαγγελματίες. Το νέο E-Partner προσφέρει πλέον αυτονομία έως και 330 km (μετρήσεις βάσει πρωτοκόλλου WLTP). Η τοποθέτηση των μπαταριών στο δάπεδο, διατηρεί ακέραια τη χωρητικότητα του χώρου φόρτωσης. Ο ωφέλιμος όγκος είναι έως 4,4 μ3, ενώ το ωφέλιμο φορτίο 780 kg και η ικανότητα ρυμούλκησης στα 750 kg, αποτελούν σημεία αναφοράς στην κατηγορία.

Peugeot E-Expert

Νέο Peugeot E-Expert

Το νέο Peugeot E-Expert αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των 100% ηλεκτρικών compact van, και τώρα κάνει ένα ακόμη βήμα εμπρός, τόσο από άποψη σχεδιασμού όσο και τεχνολογίας. Το νέο E-Expert προσφέρει πλέον αυτονομία έως και 350 km (ο κύκλος δοκιμών βάσει πρωτοκόλλου WLTP βρίσκεται σε διαδικασία πιστοποίησης). Με την μπαταρία κάτω από το δάπεδο, ώστε να μην επηρεάζει τη χωρητικότητα ή τον όγκο φόρτωσης, το μοντέλο έχει διατηρήσει τη χωρητικότητα και την ευελιξία, που το έχουν κάνει τόσο επιτυχημένο. Έχει ωφέλιμο όγκο έως 6,6 μ3, ωφέλιμο φορτίο 1.263κιλά και ικανότητα έλξης 1.000 κιλά. Το νέο E-Expert είναι ευχάριστο, εύκολο, και χωρίς άγχος στην οδήγηση χάρη στον κύκλο στροφής των 12,4 μέτρων μεταξύ πεζοδρομίων (Standard έκδοση) και το περιορισμένο ύψος των 1,90 μ. που σημαίνει ότι μπορεί να κινηθεί με άνεση σε οποιοδήποτε υπόγειο γκαράζ. Τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 136 ίππων και μέγιστη ροπή 260 Nm. Παρέχει τη βέλτιστη απόδοση από την αρχή, έως τη μέγιστη ταχύτητα των 130 km/h. Η έκδοση Hydrogen του νέου E-Expert θα επιτυγχάνει πλέον αυτονομία έως και 400km (μετρήσεις βάσει πρωτοκόλλου σε κύκλο WLTP, σε διαδικασία πιστοποίησης).

Peugeot E-Boxer

Nέο Peugeot E-Boxer

Με το 100% ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο ισχύος 270 hp και αυτονομία έως και 420 km, το Peugeot E-Boxer μπαίνει σε μια νέα εποχή. Προσφέρει εξαιρετικές ηλεκτρικές επιδόσεις διατηρώντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά που το έχουν κάνει τόσο επιτυχημένο στην ευρωπαϊκή αγορά. Η τοποθέτηση της μπαταρίας κάτω από το δάπεδο του αυτοκινήτου διατηρεί ακέραιο τον όγκο του χώρου φόρτωσης, ο οποίος μπορεί να φτάσει τα 17μ3, και ωφέλιμο φορτίο ως και 1.500 kg. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 110 kWh. Η μέγιστη ταχύτητα είναι 130 χλμ./ώρα. Διατίθεται σε 3 αμαξώματα. Κλειστά Van διαθέσιμα σε δύο μήκη (L3, L4) και 2 ύψη L2, L3) με όγκο φόρτωσης από 13 έως 17μ3, Pick-up (ανοικτού τύπου) και Chassis (πλαίσιο μονής καμπίνας) διαθέσιμα σε 2 μήκη L2 και L3. Εκτός από το νέο E-Bοxer, η Peugeot προσφέρει μια γκάμα μοντέλων Boxer με τον κινητήρα 2.2 BlueHDi σε 3 επίπεδα ισχύος (120, 140 και 180 ίππων) σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Ένα εντελώς νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων είναι διαθέσιμο με τους κινητήρες των 140 και των 180 ίππων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ