X
Κόσμος

Η νέα BMW M5 Touring γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή

Το τμήμα M Performance της BMW προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά εξαρτημάτων που κάνουν την M5 Touring ακόμα πιο μοναδική.

Η BMW τα τελευταία χρόνια έχει πάει σε άλλο επίπεδο την εξατομίκευση των μοντέλων με το τμήμα γνήσιων αξεσουάρ M Performance Parts να προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που προσδίδουν ακόμα πιο ξεχωριστό στιλ στα σπορ μοντέλα της γερμανικής φίρμας.

Σειρά πήρε η νέα BMW M5 Touring, το μεγάλο station wagon που αποδίδει 727 ίππους και 1.000 Nm ροπής, από ένα σύστημα plug-in hybrid. Τα συγκεκριμένα προϊόντα φροντίζουν για την περαιτέρω εξατομίκευση του αυτοκινήτου, όσον αφορά την εμφάνισή του, αλλά και τη βελτίωση των δυναμικών του χαρακτηριστικών.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η νέα BMW M5 Touring

Έτσι, ένα πακέτο που αφορά το εξωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου, το M-Carbon είναι αυτό που φροντίζει να αναβαθμίσει την εμφάνιση της M5 Touring, αλλά και να βελτιώσει την αεροδυναμική ισορροπία της.

Κατασκευασμένα με τα υψηλά πρότυπα που θέτει η γερμανική εταιρεία, «δένουν» άψογα με το αμάξωμα, τα εξαρτήματα από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP) και αραμίδιο διαμορφώνουν μια πιο επιβλητική παρουσία στο δρόμο και στην πίστα.

Ο διαχύτης πίσω, των δύο τμημάτων M Performance από ανθρακονήματα δίνει μια ακόμα πιο ξεχωριστή εμφάνιση στην M5 Touring. Με τις εντυπωσιακά κομμένες μπάρες του, αναδεικνύει ακόμα πιο έντονα τη μυώδη εμφάνιση του πίσω μέρους. Σε συνδυασμό με τις επενδύσεις των απολήξεων, των οποίων τα διακοσμητικά είναι κατασκευασμένα από μείγμα υλικών τιτανίου-άνθρακα, και διαθέτουν επιπλέον ανάγλυφα λογότυπα M5, κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστή την εμφάνιση του θηριώδους touring μοντέλου.

Το νέο τμήμα από carbon στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, ταιριάζει «γάντι» στην M5 Touring και «δένει» με την μεγάλη κεντρική εισαγωγή αέρα. Όσον αφορά το προφίλ του αυτοκινήτου, είναι διαθέσιμα μαρσπιέ, που ενισχύουν τη δυναμική του, ενώ με την επένδυση «Frozen Black» τονίζουν ακόμα πιο έντονα τη σπορ αίσθησή του.

Επιπλέον λεπτομέρειες που είναι διαθέσιμες, αφορούν τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, την κεραία, όπως επίσης και την τάπα του ρεζερβουάρ, η οποία είναι κατασκευασμένη από ανθρακονήματα.

Στο εσωτερικό τα πατάκια BMW M Performance είναι αυτά που προσδίδουν μια ξεχωριστή εμφάνιση. Είναι υψηλής ποιότητας, με δερμάτινο περίγραμμα και διακοσμητικές ραφές σε χρώματα αντίθεσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!