top icon
Κόσμος

Η MINI παρουσίασε τα πρώτα ηλεκτρικά John Cooper Works

Δύο παγκόσμιες πρεμιέρες είχε η MINI στο Παρίσι, παρουσιάζοντας τα ηλεκτρικά John Cooper Works και John Cooper Works Aceman.

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού που πραγματοποιείται από 14 έως 20 Οκτωβρίου, η MINI παρουσίασε τα πρώτα ηλεκτρικά John Cooper Works μοντέλα της. Πρόκειται για το John Cooper Works και John Cooper Works Aceman, τα οποία αποδίδουν 190 kW (258 ίπποι) και 350 Nm ροπής.

mini john cooper ev

Το «μικρό» 3θυρο MINI Cooper JCW επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 5,9 δευτερόλεπτα, ενώ το Aceman JCW απαιτεί για την ίδια διαδικασία 6,4 δευτερόλεπτα. Αμφότερα έχουν μέγιστη ταχύτητα 200 χλμ./ώρα.

MINI

Και τα δύο μοντέλα εφοδιάζονται με μπαταρία χωρητικότητας 54,2 kWh, η οποία παρέχει αυτονομία 371 χιλιομέτρων στο 3θυρο John Cooper Works και 355 χιλιομέτρων στο μεγαλύτερο John Cooper Works Aceman.

MINI

Επιπλέον, υπάρχει και μια λειτουργία ενίσχυσης της απόδοσης κατά 20 kW (27 ίπποι), που συμβάλει στις επιταχύνσεις και φυσικά στη διαδικασία προσπέρασης. Αναβαθμισμένα είναι και τα φρένα των ηλεκτρικών JCW, ενώ διαθέτουν και ελαστικά «υψηλής πρόσφυσης».

MINI

Τα δυο μοντέλα πατάνε σε μεγάλους τροχούς, 18 ιντσών για το 3θυρο και 19 ιντσών για το Aceman. Τα διακριτικά JCW κοσμούν το αμάξωμά τους, με το 3θυρο να ξεχωρίζει επιπλέον για το καρό μοτίβο με τη μορφή σημαία, που συναντάμε στο πλάι, πίσω από την πόρτα, ενώ ο Aceman δεν υιοθετεί αυτή τη λεπτομέρεια.

MINI

Στο εσωτερικό των γρήγορων ηλεκτρικών MINI κυριαρχεί η διχρωμία του κόκκινου με μαύρο χρώμα. Διαφορά σε σχέση με τις απλές εκδόσεις συναντάμε στον ατμοσφαιρικό φωτισμό της καμπίνας. Οι επενδύσεις των καθισμάτων είναι από συνθετικό δέρμα, ενώ ξεχωρίζουν οι ραφές αντίθεσης που δίνουν μια σπορ εικόνα στο μοντέλο. Η στρογγυλή οθόνη 240 χλστ. δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό, όπως και στις απλές εκδόσεις, παρέχοντας πρόσβαση σε όλες τις επιμέρους λειτουργίες του αυτοκινήτου.

mini john cooper ev

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • mini john cooper ev
  • mini john cooper ev
  • mini john cooper ev
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ