X
Κόσμος

Η Aston Martin ανανέωσε την DBX707

Η Aston Martin DBX707 AMR24 είναι η νέα εκδοχή του SUV που γνωρίσαμε ως αυτοκίνητο ασφαλείας στην F1, που τώρα έρχεται ανανεωμένη στα σημεία φορώντας τα «πολιτικά» της ρούχα.

Τη νέα DBX707 AM24 αποκάλυψε και επίσημα η Aston Martin. Πρόκειται για την ανανεωμένη έκδοση του SUV επιδόσεων της βρετανικής φίρμας, που αντλεί έμπνευση από την αγωνιστική παράδοσης της εταιρείας στην F1.

Διακρίνεται για νέες αποκλειστικές λεπτομέρειες, που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την αγωνιστική της αισθητική, συνδυάζοντας στοιχεία, τόσο από το αγωνιστή ταυτότητα του μονοθεσίου AMR24 F1, όσο και από το επίσημο ιατρικό αυτοκίνητο της Formula 1.

Φέτος είναι η καλύτερη χρονιά της Aston Martin στην Formula 1 και η βρετανική εταιρεία το γιορτάζει αναλόγως, με τη νέα DBX707 AMR24 Edition, που έρχεται να δώσει ακόμα περισσότερη «ένταση» με την παρουσία της στο δρόμο.

Η νέα AMR24 Edition είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα αμαξώματος. Πιο συγκεκριμένα διαθέσιμο είναι το πράσινο (Podium Green), που παραπέμπει ευθέως στην αγωνιστική ομάδα, αλλά και στο ιατρικό αυτοκίνητο της Formula 1, το μαύρο (Onyx Black) και το λευκό (Neutron White).

Συνδυάζονται με πράσινες δαγκάνες φρένων (Aston Martin Racing Green) ή πιο ανοιχτή απόχρωση (AMR Lime). Πατάει σε τροχούς 23 ιντσών, οι οποίες είναι βαμμένες σε γυαλιστερό ή σατινέ μαύρο χρώμα.

Τη σύνδεση με την Formula 1, το μονοθέσιο της ομάδας, αλλά και το ιατρικό αυτοκίνητο, κάνουν οι λεπτομέρειες σε Lime Green ή Trophy Silver, που συναντάμε και σε αυτά. Περνώντας στο εσωτερικό της AMR24 Edition, ξεχωρίζουν οι νέες επενδύσεις Inspire Sport, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε δύο αποχρώσεις.

Λεπτομέρειες από ανθρακονήματα ή σκούρο χρώμιο συμπληρώνουν την εικόνα. Φυσικά το λογότυπο της Aston Martin αποτελεί την υπογραφή του μοντέλου στο εσωτερικό και το συναντάμε στα μαρσπιέ των θυρών. Ένα ηχοσύστημα της Bowers & Wilkins αναβαθμίζει την άνεση και την ποιότητα στο εσωτερικό της DBX707 AMR24 Edition, όσον αφορά τον ήχο.

Το supercar των SUV

Με εντυπωσιακή απόδοση που αγγίζει τους 707 ίππους και τα 900 Nm ροπής, η DBX707, είναι ένα SUV, που δικαιούται τον χαρακτηρισμό του supercar. Κάτω από το μακρύ καπό αυτής της Aston Martin υπάρχει ένας V8 κινητήρας, διπλά υπερτροφοδοτούμενος, με χωρητικότητα 4,0 λίτρων.

Για τη μετάδοση της κίνησης που περνάει και στους τέσσερις τροχούς, που έχει τη δυνατότητα να στείλει μέχρι και το 100% της δύναμης στους πίσω τροχούς, φροντίζει ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (υγρού συμπλέκτη) 9 σχέσεων. Για την ιστορία, η νέα Aston Martin DBX707 APR24 Edition, με το αναβαθμισμένο εσωτερικό και τις αλλαγές στις λεπτομέρειες είναι διαθέσιμη για παραγγελία.

Aston Martin DBX707 AMR24 Edition

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!