top icon
Κόσμος

Η Alfa Romeo μας δείχνει τα φώτα του νέου της supercar λίγο πριν την πρεμιέρα του

Το τελευταίο teaser, πριν την επίσημη πρεμιέρα του supercar της Alfa Romeo, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ιταλοί.

Η επίσημη παρουσίαση του supercar της Alfa Romeo με κορυφαίες προδιαγραφές, έχει οριστεί για τις 30 Αυγούστου. Αυτή θα γίνει στο Μουσείο της ιταλικής φίρμας και αναμένεται με ανυπομονησία από τους φίλους της Alfa Romeo και όχι μόνο.

Η ονομασία του αναμένεται να είναι «33» ή «6C», χωρίς ακόμα να έχει γίνει επίσημα κάτι γνωστό. Αυτό που είναι επίσημο, είναι η φωτογραφία των φώτων LED, που δημοσίευσαν επίσημα στα social της μάρκας οι Ιταλοί.

Ξεκάθαρα δεν φαίνεται που μπορεί να είναι τοποθετημένα αυτά τα ξεχωριστά τέσσερα LED, αλλά πιθανότατα να αφορούν το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Αποκαλύπτεται το κόκκινο χρώμα του αμαξώματος, στο επάνω μέρος και το γρι στο κάτω.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Alfa Romeo έχει κάνει εξαιρετική δουλειά όσον αφορά τη μυστικότητα και την εχεμύθεια, καθώς δεν έχει διαρρεύσει κάποιο σχέδιο σχετικά με το επερχόμενο supercar.

Σύμφωνα με φήμες, θα βασίζεται στην πλατφόρμα της γνωστής μας Maserati MC20. Ο κινητήρας θα είναι ο twin-turbo V6 των 3,0 λίτρων, που θα συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Ενδεχομένως λοιπόν η απόδοση να είναι σημαντικά αυξημένη σε σχέση με αυτή που έχει η MC20 (η οποία δεν είναι υβριδική) και να αγγίζει τους 800 ίππους.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια ακόμα φωτογραφία (κάτω), που αφήνει να φανεί λίγο από το τιμόνι. Αυτό θα έχει επένδυση από δέρμα, όπως διακρίνεται, με το σήμα της εταιρείας στο κέντρο του να είναι μεταλλικό.

Αναμονή λοιπόν λίγο ακόμα, μέχρι τις 30 Αυγούστου για την πλήρη αποκάλυψη του μοντέλου και των στοιχείων του.

Alfa Romeo

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ