X
Κόσμος

Η Alfa Romeo αποκάλυψε τον ήχο της 33 Stradale (video)

Για πρώτη φορά η Alfa Romeo έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με το συναρπαστικό ήχο της 33 Stradale.

Η Alfa Romeo 33 Stradale ενθουσίασε το κοινό από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε. Ήταν τέλος Αυγούστου του 2023, όταν οι Ιταλοί εξέπληξαν τους πάντες παρουσιάζοντας ένα συναρπαστικό σε σχεδίαση και φιλοσοφία supercar.

Όπως τότε είχαν τονίσει στην πρεμιέρα του μοντέλου και αναφερόμενοι στην 33 Stradale «Αυτό είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο του κόσμου». «Για τους ονειροπόλους, το όνειρο είναι εδώ». Από τότε έχει δώσει τροφή στα όνειρα κάθε petrolhead, με το αυτοκίνητο να εξελίσσεται σημαντικά και τώρα να φτάνει η ώρα μιας ακόμα αποκάλυψης.

Αυτή αφορά τον ήχο της, που συναρπάζει το ίδιο με την εμφάνισή της. Για πρώτη φορά λοιπόν η Alfa Romeo 33 Stradale αφήνει να ακουστεί ο υπέροχος ήχος του V6 twin-turbo κινητήρα της, με το μελετημένο σύστημα εξαγωγής να είναι πρωταγωνιστής.

Στην εποχή των ηλεκτροκινήτων μοντέλων, αυτή η θερμική Alfa Romeo αποδίδει 620 ίππους, που συνοδεύονται από εκρηκτικές επιδόσεις, με επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 333 χλμ./ώρα, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία.

Η εξέλιξη της Alfa Romeo 33 Stradale συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς, με την ομάδα που έχει αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο να εστιάζει σε αυτή τη φάση στην βελτιστοποίηση των δυναμικών χαρακτηριστικών του μοντέλου, αλλά και την φιλικότητα στον χρήστη, όσον αφορά και την καθημερινότητα. Δείτε ή για την ακρίβεια ακούστε τον ήχο του πολυαναμενόμενου supercar της Alfa Romeo.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!