X
Κόσμος

Hyundai Inster: Έρχεται το προσιτό ηλεκτρικό των 20.000 ευρώ

Η Hyundai μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των μικρών και προσιτών σε κόστος αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων με άρμα το νέο Inster, ένα μικρό SUV που θα κοστίζει 20.000 ευρώ.

Το νέο Hyundai Inster που για πρώτη φορά αποκαλύπτει μερικώς σήμερα η κορεάτικη εταιρεία, αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων προσιτού κόστους καθώς η τιμή του δεν αναμένεται να ξεπερνά το άτυπο φράγμα των 20.000€.

Η εταιρεία περιγραφεί το νέο Inster ως την εξέλιξη του Casper, ενός βενζινοκίνητου city-car με μήκος λίγο παραπάνω από τα 3,5 μέτρα που διατίθεται από το 2021 μέχρι και σήμερα αποκλειστικά στην εγχώρια αγορά της Ν. Κορέας.

«Το Inster θα θέσει νέα στάνταρ όσον αφορά την αυτονομία, την τεχνολογία και την ασφάλεια», αναφέρει χαρακτηριστικά στις σημερινές της ανακοινώσεις η Hyundai.

To όνομα Inster προέρχεται από τις λέξεις «intimate» και «innovative» που σημαίνουν «οικείο» και «καινοτόμο». Σε κάθε περίπτωση, οι… σκοτεινές εικόνες που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Hyundai αποκαλύπτουν ένα στιβαρό και συμπαγές σε διαστάσεις Α-SUV με χαρακτηριστικής σχεδίασης φώτα ημέρας LED.

Σύμφωνα με την κορεάτικη εταιρεία, η μέγιστη αυτονομία που θα εξασφαλίζει το Inster με μία φόρτιση θα ανέρχεται στα 335 χιλιόμετρα σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών WLTP.

Η πλήρης αποκάλυψη του Inster θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στον μήνα που διανύουμε στην Busan International Mobility Show.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!