X
Κόσμος

H Peugeot στην Eβδομάδα Mόδας του Παρισιού

Η Peugeot συνεχίζει τη συνεργασία της με την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για τη σειρά «Άνοιξη Καλοκαίρι 2025», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 23 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2024.

Η συνεργασία αυτή αναδεικνύει τις αξίες που μοιράζονται η Peugeot και ο κόσμος της μόδας: Allure, Emotion και Excellence. Με την ευκαιρία αυτή, η Peugeot ανακοινώνει επίσης τη συνεργασία της με τον οίκο Coperni, ενισχύοντας περαιτέρω την αφοσίωσή της στους ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας και στις στυλιστικές καινοτομίες.

Allure: Ένα κοινό πάθος
Η Peugeot μοιράζεται το πάθος της για την Allure με διάσημους μόδιστρους και νέους σχεδιαστές. Μέσα από καινοτόμα και κομψά σχέδια, η Peugeot ενσαρκώνει το πνεύμα της μόδας, συνδυάζοντας την εκλέπτυνση και την τόλμη.

Emotion: Η απόλαυση στην καρδιά της εμπειρίας
Η ευχαρίστηση είναι η κινητήριος δύναμη της μόδας, όπως ακριβώς βρίσκεται στο επίκεντρο της οδήγησης ενός Peugeot. Κάθε όχημα Peugeot έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία, όπου κάθε ταξίδι γίνεται μια στιγμή απόλαυσης και συγκίνησης. Αυτή η φιλοσοφία ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την ίδια την ουσία της μόδας, όπου κάθε δημιουργία έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί συναισθήματα και να αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις.

Εμβλήματα της γαλλικής αριστείας
Η Peugeot και η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού είναι εμβλήματα της γαλλικής αριστείας. Για τη φετινή διοργάνωση, 30 οχήματα Peugeot 408, Peugeot E-3008 και Peugeot E-5008 θα διατεθούν στη «Fédération de la Haute Couture et de la Mode», εξασφαλίζοντας την άνετη και ευπρεπή μεταφορά των προσκεκλημένων και των συμμετεχόντων της εκδήλωσης. Η πρωτοβουλία αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση της Peugeot στη μόδα και την τέχνη της ζωής, καθώς και την υποστήριξή της σε μεγάλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Μια εμπνευσμένη συνεργασία
Σε αυτή τη διοργάνωση, η Peugeot ενισχύει τη δέσμευσή της στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα συνεργαζόμενη με την Coperni, αναγνωρισμένη για την πρωτοποριακή της προσέγγιση και τις τολμηρές δημιουργίες της που ενσαρκώνουν απόλυτα τις αξίες της Peugeot: Allure, Emotion και Excellence. Για την υποστήριξη αυτής της συνεργασίας, η Peugeot διαθέτει 100 οχήματα για την εκδήλωση Copernihouse για την επίδειξη μόδας της 1ης Οκτωβρίου. Αυτός ο στόλος θα περιλαμβάνει εμβληματικά μοντέλα της εταιρείας, προσφέροντας μια εμπειρία μετακίνησης υψηλής τεχνολογίας, άνετη και φιλική προς το περιβάλλον. Οι επισκέπτες του Coperni θα μπορούν να απολαμβάνουν τις μετακινήσεις τους με ηρεμία και στυλ, αντικατοπτρίζοντας την αριστεία και την καινοτομία και των δύο εμπορικών σημάτων.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!