top icon
Κόσμος

H FordPro αλλάζει τα δεδομένα στα επαγγελματικά οχήματα

Οι καινοτόμες λύσεις της FordPro έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν το χρόνο λειτουργίας των οχημάτων αλλά και να μειώνουν τις λειτουργικές δαπάνες.

Η Ford Pro είναι μία νέα παγκόσμια επιχειρηματική μονάδα που είναι αφιερωμένη στην παροχή λύσεων σε εμπορικούς πελάτες όλων των μεγεθών με στόχο την επιτάχυνση της παραγωγικότητάς τους.

Οι λύσεις που προσφέρει η Ford Pro συνδυάζουν λογισμικό, φόρτιση, σέρβις και χρηματοδότηση για επαγγελματικά οχήματα, παρέχοντας στους πελάτες μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τη λειτουργία των στόλων τους καθώς υιοθετούν συνδεμένα και εξηλεκτρισμένα οχήματα σε όλη την επιχείρησή τους.

Η Ford Pro είναι το πρώτο στο είδος του εγχείρημα στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων, παρέχοντας πλήρως ενσωματωμένες ψηφιακές λύσεις που βοηθούν τους πελάτες να διαχειρίζονται τους στόλους τους με άνεση και αποτελεσματικότητα, είτε χρησιμοποιούν πετρελαιοκίνητα και βενζινοκίνητα οχήματα, είτε ηλεκτρικά μοντέλα – ή ακόμα και οχήματα που δεν ανήκουν στη Ford.

Ford Pro Vehicles

Τα συνδεδεμένα οχήματα βρίσκονται στο επίκεντρο της ολοκληρωμένης προσφοράς της Ford Pro, που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα και το χρόνο λειτουργίας του στόλου χρησιμοποιώντας την πλήρη σουίτα των ενσωματωμένων διαθέσιμων λύσεων. Η Ford Pro Vehicles προσφέρει μία γκάμα επαγγελματικών οχημάτων παγκοσμίου κλάσης που εξελίχθηκαν με βάση την άριστη γνώση των αναγκών των επαγγελματιών πελατών από όλο τον κόσμο. Στη γκάμα αυτή ηγείται η εμβληματική οικογένεια Transit, η πιο δημοφιλής σειρά cargo van σε όλο τον κόσμο.

Ford E-Transit Custom

Ford Pro Software

Ο χρόνος είναι χρήμα, και η έρευνα πελατών της Ford Pro διαπίστωσε ότι οι διαχειριστές επιθυμούν μία ενιαία, ολοκληρωμένη λύση που να συνδέει όλες τις πτυχές της διαχείρισης ενός στόλου για μέγιστη απόδοση, αντί για ένα μωσαϊκό από ανεξάρτητους παρόχους υπηρεσιών που απαιτούν πόρους και χρόνο για τη διαχείρισή τους.

Η Ford Pro Software παρέχει ένα συνδεδεμένο ψηφιακό οικοσύστημα που χρησιμοποιεί live δεδομένα για την ενσωμάτωση οχημάτων, τηλεματικών υπηρεσιών, υπηρεσιών φόρτισης και σέρβις σε ισχυρές και φιλικές προς το χρήστη πλατφόρμες, οι οποίες αυξάνουν την παραγωγικότητα. Αυτή η ενιαία προσέγγιση αυξάνει την αξία κάθε λύσης Ford Pro για τους πελάτες.

Ford Pro - Ford E-Transit

Ford Pro Charging

Για να βοηθήσει στην ομαλή μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα, η Ford Pro Charging προσφέρει ένα πλήρως ενσωματωμένο και βασισμένο στις ανάγκες της επιχείρησης σύστημα φόρτισης για στόλους, το οποίο είναι σε θέση να καθορίζει τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές φόρτισης και να εφαρμόζει αξιόπιστες λύσεις για τις Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.

Κάθε αμαξοστάσιο είναι διαφορετικό, γι’ αυτό και ειδικοί σύμβουλοι φόρτισης σε βασικές αγορές θα συνεργαστούν με τους πελάτες για να τους βοηθήσουν να εντοπίσουν τη βέλτιστη λύση φόρτισης για την επιχείρησή τους. Η Ford Pro Charging προσφέρει μία μοναδική υπηρεσία που περιλαμβάνει την εγκατάσταση hardware και software που συνεργάζεται απρόσκοπτα με το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit. Η ενσωματωμένη συνδεσιμότητα επιτρέπει στο σύστημα να εντοπίζει πιθανά προβλήματα πριν οι πελάτες καν τα αντιληφθούν και να τα επιλύει με ελάχιστη διακοπή της λειτουργίας.

Ford Pro - Ford E-Transit

Ford Pro Service

Η διακοπή λειτουργίας ενός επαγγελματικού οχήματος αποτελεί ένα βασικό λόγο για να χάσουν τον ύπνο τους οι διαχειριστές στόλων, καθώς θεωρείται το τρίτο υψηλότερο κόστος για τους στόλους μετά τα καύσιμα και τις αποσβέσεις. Η Ford Pro Service είναι ένα κρίσιμο στοιχείο του οικοσυστήματος Ford Pro, παρέχοντας μέγιστο χρόνο λειτουργίας συνδέοντας δεδομένα συνδεδεμένων οχημάτων και ένα ασυναγώνιστο δίκτυο εμπόρων/επισκευαστών ώστε οι πελάτες να συνεχίσουν να κινούνται.

Το Ευρωπαϊκό δίκτυο τεχνικής υποστήριξης περιλαμβάνει 800 συνεργεία Transit Centre – το μεγαλύτερο εξειδικευμένο δίκτυο επαγγελματικών οχημάτων από οποιαδήποτε μάρκα. Η Ford Pro είναι επίσης έτοιμη για την ηλεκτρική εποχή, με 1.500 πιστοποιημένους εμπόρους ηλεκτρικών οχημάτων σε όλη την Ευρώπη και πάνω από 4.500 Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές με δυνατότητα σέρβις οχημάτων E‑Transit.

Ford Pro - Ford E-Transit

Ford Pro Financing

Η ολοκληρωμένη προσφορά οχημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών της Ford Pro θα διατίθεται με δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω του επερχόμενου Ford Pro FinSimple – ενός ενιαίου, διαφανούς και ευέλικτου σχεδίου χρηματοδότησης για μικρούς και μεσαίους στόλους οχημάτων, που θα επιτρέπει στους επαγγελματίες πελάτες να επικεντρωθούν αποκλειστικά με τη λειτουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες θα περιλαμβάνουν την αγορά και τη χρηματοδότηση της μίσθωσης των επαγγελματικών οχημάτων με συνδυασμένη τιμολόγηση, εμπορικά πιστωτικά όρια, online διαχείριση λογαριασμών και δυνατότητα συνεργασίας με έναν ειδικό χρηματοοικονομικό σύμβουλο. Το FinSimple καλύπτει επίσης οποιαδήποτε σχετική χρηματοδότηση όπως τη μετατροπή οχημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες μιας επιχείρησης και την end-to-end χρηματοδότηση για την υποστήριξη του εξηλεκτρισμού στόλου, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων της Ford Pro Charging. Η υπηρεσία θα προσφέρει μία ενιαία λύση χρηματοδότησης για επαγγελματίες πελάτες σε όλη την Ευρώπη, με προϊόντα, υπηρεσίες και ημερομηνίες λανσαρίσματος να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά.

Ford

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ