top icon
Κόσμος

H AITO έρχεται στην Ευρώπη

Το Seres Group κάνει ένα ακόμα άλμα στην Ευρώπη φέρνοντας για πρώτη φορά στην γηραιά ήπειρο την μάρκα AITO, με άρμα τρία εντυπωσιακά SUV.

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει και αξίζει να κρατήσει κανείς από την φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού που άνοιξε και επίσημα τις πύλες της χθες, τότε σίγουρα αυτό δεν είναι άλλο από την έντονη παρουσία και την επιθετική πολιτική των κινέζικων αυτοκινητοβιομηχανιών, οι οποίες, παρά τα εμπόδια που δικαίως ή αδίκως θέτει στο διάβα τους η Ευρώπη, πολύ σύντομα θα πρωταγωνιστήσουν στη γηραιά ήπειρο με έναν καταιγισμό προηγμένων τετρατροχών προϊόντων.

Μια από αυτές τις ανερχόμενες, ομολογουμένως, δυνάμεις και το Seres Group, το οποίο ανακοίνωσε με πάσα επισημότητα πριν λίγες ώρες στην πόλη του φωτός ότι προχωρά άμεσα στην έλευση της πολυτελούς μάρκας AITO στην Ευρώπη – και φυσικά και στην Ελλάδα, μέσω του Spanos Group.

AITO

Για να σηματοδοτήσει την… άφιξή της στην Ευρώπη με τα νέα AITO 5, AITO 7 και AITO 9, ένας στόλος αποτελούμενος από τα εν λόγω οχήματα της κινεζικής εταιρείας πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό road trip με την ονομασία «EurasianTour with AITO» που είχε ως αφετηρία την Chongqing της Κίνας και κατάληξη το Παρίσι.

AITO

Σε περιοχές με περιορισμένη υποδομή φόρτισης, η δυνατότητα τροφοδοσίας με ενέργεια ήταν αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τα οχήματα της AITO κατά τη διάρκεια της ευρασιατικής αυτής περιοδείας. Ωστόσο, η τεχνολογία range-extender της εταιρείας ξεπέρασε τους περιορισμούς φόρτισης παρέχοντας παράλληλα την οδηγική εμπειρία ενός αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος, ενώ οι 20 συνολικά λειτουργίες ενεργητικής ασφάλειας βελτίωσαν σημαντικά την ασφάλεια στο δρόμο σε όλη τη διάρκεια της αποστολής.

AITO

Ταυτόχρονα, η έξυπνη τεχνολογία υποβοήθησης οδήγησης της AITO αποδείχθηκε πολύτιμη για τη μείωση του φόρτου… εργασίας και της κούρασης των οδηγών των «5», «7» και «9» διαχειριζόμενη, ούτε λίγο ούτε πολύ, 8.800 χλμ. οδήγησης από τα συνολικά 15.000 χλμ. του «ταξιδιού» τους στην Ευρώπη.

AITO

Τα μοντέλα της AITO

Το AITO 9 είναι η ναυαρχίδα της μάρκας και συνάμα ένα εντυπωσιακό σε σχεδίαση και τεχνολογίες premium SUV Αναγνωρισμένο από τους καταναλωτές και την αγορά στα πάτρια εδάφη, το «9» έχει ήδη καταφέρει να γράψει πάνω από 140.000 παραγγελίες και σχεδόν 100.000 παραδόσεις μέσα σε εννέα μήνες από την κυκλοφορία του, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στις πωλήσεις ανάμεσα στα μοντέλα με κόστος άνω των 60.000 ευρώ στην Κίνα.

AITO 9

AITO 9

Αποτελώντας ένα μεγάλο SUV με σύστημα range extender, το AITO 7 προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε οικογενειακό σενάριο ταξιδιού προσφέροντας υψηλά επίπεδα άνεσης στο εσωτερικό χάρη στα καθίσματα «μηδενικής βαρύτητας», όπως τα χαρακτηρίζουν οι δημιουργοί του μοντέλου, τα οποία διαθέτουν και λειτουργίες μασάζ τόσο εμπρός όσο και πίσω. Με ένα άκαμπτο πλαίσιο κατασκευασμένο από χάλυβα θερμής έλασης, το όχημα διατίθεται στάνταρ με 8 αερόσακους και μια θερμομονωμένη μπαταρία πέντε επιπέδων για μέγιστη ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες.

AITO 7

AITO 7

Το AITO 5 είναι, με τη σειρά του, ένα  SUV με σπορ σχεδιασμό και ιδιαίτερα ευρωπαϊκές γραμμές. «Χτισμένο» πάνω σε ένα πλαίσιο από κράμα αλουμινίου, διαθέτει ανάρτηση με διπλά ψαλίδια εμπρός και μια διάταξη πολλαπλών συνδέσμων πίσω, προσφέροντας επιτάχυνση από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 5 δευτερόλεπτα.

AITO 5

AITO 5

Όλα τα μοντέλα «πατούν» σε μια εξαιρετικά ευέλικτη και συνεχώς εξελισσόμενη πλατφόρμα με την ονομασία MF, η οποία προσφέρει ασφάλεια, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα εγκατάστασης διαφορετικών συστημάτων κίνησης. συμπεριλαμβανομένων των Super Range-Extended Electric, Battery Electric και Ultra Hybrid. Σύμφωνα με την AITO είναι η μόνη πλατφόρμα στον κλάδο που είναι συμβατή και με τα τρία νέα ενεργειακά συστήματα.

AITO

Με την υποστήριξη της πλατφόρμας MF, η τεχνολογία Super Range-Extender επιτυγχάνει θερμική απόδοση 45% και ρυθμό μετατροπής του υγρού καυσίμου σε ηλεκτρική ενέργεια 3,65 kWh/L. Η δε οδηγική εμπειρία που προσφέρει το συγκεκριμένο σύστημα κίνησης μοιάζει με εκείνη ενός αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος, με χαμηλά επίπεδα θορύβων, ομαλή επιτάχυνση και χειρισμό με εξαιρετικά άμεση απόκρισης.

AITO

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • AITO
  • AITO
  • AITO 9
  • AITO
  • AITO
  • AITO
  • AITO
  • AITO 5
  • AITO 7
  • AITO
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ