X
Κόσμος

GTi Fan Fest: Η μεγάλη γιορτή των «GTi»

Οι φίλοι των GTi θα συναντηθούν στο Wolfsburg της Γερμανίας, για τη μεγάλη γιορτή που θα γίνει από τις 26 έως τις 28 Ιουλίου.

Μια μεγάλη γιορτή που δημιουργήθηκε από τους φίλους των GTi και για αυτούς θα πραγματοποιηθεί φέτος στην VW Arena, στο Wolfsburg της Γερμανίας. Περισσότεροι από 700 κάτοχοι μοντέλων GTi, αλλά και R, θα δώσουν το «παρών», παρουσιάζοντας τα αυτοκίνητά τους.

Επιπλέον, θα υπάρχουν δεκάδες παράλληλες δραστηριότητες, ειδικά σχεδιασμένες για τις οικογένειες, αλλά και τα μικρά παιδιά. Αν τώρα είστε κάτοχος ενός GTi ή R μοντέλου και από τους τολμηρούς, που θα ήθελαν και φυσικά θα μπορούσαν να κάνουν εναλλακτικές διακοπές, η μεγάλη γιορτή θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 28 Ιουλίου, για να κάνετε τον προγραμματισμό σας.

Πολλά μοντέλα από τα σχεδόν 50 χρόνια ιστορίας του GTi θα παρελάσουν στην εκδήλωση. Το πρώτο VW GTi παρουσιάστηκε το 1975 και αυτό αποτέλεσα απλώς την αρχή για κάτι τόσο μεγάλο, που δημιούργησε ένα φανατικό κοινό, που απολαμβάνει μέχρι τώρα τα μοντέλα της συγκεκριμένης σειράς.

Μοντέλα GTi και από τις οκτώ γενιές Golf, καθώς και εκδόσεις GTi των Lupo, Polo και up! θα δώσουν το «παρών» στο στάδιο VfL Wolfsburg. Φυσικά θα υπάρχουν και πιο σύγχρονες εκδόσεις GTX των ηλεκτρικών μοντέλων ID. όπως και το GTi Concept που θα παρουσιαστεί εμπρός στο κοινό της εκδήλωσης.

Επιπλέον, θα παρουσιαστούν πολλά βελτιωμένα μοντέλα, αλλά και αγωνιστικά, ενώ το απόγευμα της Κυριακής περίπου 200 μοντέλα GTi και R θα παρελάσουν στο χώρο του εργοστασίου προσφέροντας όμορφο θέαμα που θα συνοδεύεται από υπέροχο ήχο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!