top icon
Κόσμος

«Fleet Europe Days» – Η εταιρική κινητικότητα στην ψηφιακή εποχή

Στις 23 και 24 Οκτωβρίου στο «Allianz MiCo Center» στο Μιλάνο της Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εκδήλωση στον τομέα της διαχείρισης εταιρικών στόλων, οι «Fleet Europe Days».

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.000 διαχειριστών στόλου και κινητικότητας, όπως επίσης και προμηθευτών, η ετήσια αυτή εκδήλωση έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί μια ιδανική πρόταση για την απόκτηση πληροφοριών και γνώσεων σχετικά με τις βασικές τάσεις στη διαχείριση, τη βιωσιμότητα και την ασφάλεια, καθώς και για τη δικτύωση με υφιστάμενους και δυνητικούς επιχειρηματικούς εταίρους. Καθώς η σημερινή αγορά στόλου οχημάτων στην Ευρώπη καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από δύο βασικές τάσεις, τη βιωσιμότητα με την ηλεκτροκίνηση και την ψηφιοποίηση μέσω τεχνητής νοημοσύνης, το κεντρικό θέμα των «Fleet Europe Days» είναι «Η εταιρική κινητικότητα στην ψηφιακή εποχή».

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν μια ποικιλία καινοτομιών που βασίζονται στην τεχνολογία και υποστηρίζουν τη διαχείριση στόλου γενικά και τη βιώσιμη κινητικότητα ειδικότερα στο «Fleet Europe Village» με περισσότερους από 70 εκθέτες. Καλούνται επίσης να δοκιμάσουν μια επιλογή από τα πιο πρόσφατα οχήματα μηδενικών εκπομπών ρύπων. Στην κεντρική σκηνή περισσότεροι από 30 κεντρικοί ομιλητές θα μοιραστούν γνώσεις και ιδέες σχετικά με τις τελευταίες διεθνείς τάσεις στη διαχείριση στόλου και κινητικότητας.Fleet Europe Days

Την πρώτη ημέρα, στις 23 Οκτωβρίου, υπάρχει το «Remarketing Forum», ένα ολοήμερο σεμινάριο σχετικά με τη μεταπώληση οχημάτων και τις στρατηγικές πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στο οποίο συμμετέχουν ηγέτες του κλάδου στον τομέα αυτό. Επίσης, εδώ η ηλεκτροκίνηση, με τις προκλήσεις γύρω από τις πωλήσεις μεταχειρισμένων ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αποτελεί βασικό θέμα, όπως και ο μετασχηματισμός σε ένα αυτοματοποιημένο και ψηφιοποιημένο περιβάλλον μεταπώλησης. Την δεύτερη ημέρα, θα πραγματοποιηθεί το πρωινό της «Inspiring Women in Fleet», της πρωτοβουλίας για την ενίσχυση της ισότητας των φύλων και της καριέρας των γυναικών στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, του στόλου οχημάτων και της κινητικότητας.

Fleet Europe Days

Οι διαχειριστές εταιρικών στόλων μπορούν να συμμετάσχουν στην εκπαίδευση «Sustainability Leadership από το International Fleet Managers Institute» την πρώτη ημέρα, με προσοχή στη γνώση και τις βέλτιστες πρακτικές που σχετίζονται με το κόστος της βιωσιμότητας, την ηλεκτρονική κινητικότητα και τη βιωσιμότητα για στόλους logistics και van. Εν κατακλείδι, oι «Fleet Europe Days» θα περιλαμβάνουν όλες τις πληροφορίες και τις γνώσεις για τους διαχειριστές στόλου, την τέλεια δυνατότητα επέκτασης του δικτύου, καθώς και μια επισκόπηση των τελευταίων προϊόντων και υπηρεσιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ