top icon
Κόσμος

Fiat Grande Panda και σε βασική έκδοση με σιδερένιες ζάντες – Δείτε φωτογραφίες

Το νέο Fiat Grande Panda εντοπίστηκε στους δρόμους της Ιταλίας σε μια βασική έκδοση κόκκινου χρώματος και με σιδερένιες ζάντες.

Λίγο μετά την αποκάλυψη του Fiat Grande Panda, που είχε θερμή υποδοχή από κοινό και ειδικό Τύπο, το ιταλικό μοντέλο έχει βγει και κυκλοφορεί στους δρόμους της γείτονας χώρας συγκεντρώνοντας τα βλέμματα του κόσμου.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το νέο Fiat Grande Panda

Fiat Grande Panda RED basic

Οι φωτογραφικοί φακοί έχουν πάρει φωτιά, με κάποιους από τους κατοίκους του Τορίνο, όπου και κυκλοφορεί να το απαθανατίζουν. Σε μια νέα έκδοση «RED», με κόκκινο χρώμα αμαξώματος, η οποία δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα.

Fiat Grande Panda RED basic

Διακρίνονται οι σιδερένιες ζάντες, αλλά και οι θόλοι των τροχών οι οποίοι δεν είναι βαμμένοι στο χρώμα του αμαξώματος. Λογικά έχουμε να κάνουμε με τη βασική και πιθανότατα την πιο προσιτή έκδοση.

Το video και οι φωτογραφίες είναι ερασιτεχνικές από τον λογαριασμό στο Instagram Elena Scandurra και φυσικά δεν έχουν υψηλή ποιότητα. Σε αυτές τις εικόνες διακρίνεται ένα κόκκινο Fiat Grande Panda, με αρκετές διαφορές από την «πλούσια» έκδοση που είδαμε στην παρουσίαση.

Fiat Grande Panda RED basic

Σημαντικότερη ίσως διαφορά είναι οι σιδερένιες ζάντες σε λευκό χρώμα. Παραπέμπουν στην παλιά έκδοση του Panda, που είχε ίδιες ζάντες και σίγουρα σε μια πιο φθηνή έκδοση, που θα κάνει πιο προσιτό το πολυαναμενόμενο μοντέλο. Οι προβολείς LED συνεχίζουν να υπάρχουν και εδώ, όχι και οι ράγες οροφής.

Δείτε επίσης: Το εσωτερικό του νέου Fiat Grande Panda

Fiat Grande Panda RED basic

Όσον αφορά γενικότερα το επερχόμενο Fiat Grande Panda, θα είναι ένα σημαντικά μεγαλύτερο αυτοκίνητο από το προκάτοχό του, καθώς θα έχει μήκος 4 μ. και θα διατίθεται σε εκδόσεις ήπια υβριδικές, αλλά και ηλεκτρικές. Ωστόσο, δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί τα χαρακτηριστικά τους.

Fiat Grande Panda RED basic

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ