X
Κόσμος

Έρχεται στις 3 Σεπτεμβρίου για το νέο Cupra Terramar

Η ώρα της αποκάλυψης του νέου Cupra Terramar πλησιάζει, με την ισπανική φίρμα να έχει προγραμματίσει μια ευφάνταστη παρουσίαση.

Η αναμονή σχεδόν τελείωσε. Με το τέλος της αντίστροφης μέτρησης του CUPRA Cube να σηματοδοτεί την έναρξη του 37ου Louis Vuitton America’s Cup Barcelona, η CUPRA ανακοινώνει το CUPRA Terramar, το επίσημο αυτοκίνητο του διαγωνισμού, ενόψει της παγκόσμιας πρεμιέρας του στις 3 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, το χρονόμετρο που θα εγκατασταθεί στην παραλία της Βαρκελώνης, θα δείξει ορισμένες λεπτομέρειες του νέου μοντέλου της μάρκας. Το CUPRA Cube θα προβάλλει επίσης πληροφορίες για τους διάφορους αγώνες, καθώς και τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία, για να διασφαλίσει ότι οι φίλοι του διαγωνισμού θα είναι πάντα ενημερωμένοι.

Το νέο CUPRA Terramar έρχεται για να ανεβάσει την CUPRA στην καρδιά της ταχύτερα αναπτυσσόμενης κατηγορίας στην Ευρώπη. Αποτίνοντας φόρο τιμής στην πίστα Terramar που βρίσκεται στο Sitges, στην οποία η CUPRA παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον κόσμο, αυτό το ηλεκτροκίνητο SUV είναι ο νέος ήρωας μιας νέας εποχής, που δημιουργήθηκε ακολουθώντας τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της CUPRA, συνδυάζοντας τέλεια το συναίσθημα και τις επιδόσεις.

Διαθέτοντας το μοναδικό DNA της CUPRA και μια εμφάνιση τολμηρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση, ενσωματώνει την επόμενη γενιά της τεχνολογίας eHybrid, εκτενέστερη ψηφιοποίηση και χαρακτηριστικά βιωσιμότητας, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις οδηγικές επιδόσεις.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του CUPRA Terramar θα είναι ένα αξέχαστο γεγονός που θα φέρει κοντά την CUPRA Tribe για να γνωρίσει μια νέα εποχή για τη μάρκα στο πλαίσιο ενός  διαγωνισμού όπου δεν υπάρχει δεύτερη θέση: ή κερδίζεις ή χάνεις. Το event θα μεταδοθεί ζωντανά στις 3 Σεπτεμβρίου στις 12:15 (CEST) στο YouTube.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!