X
Κόσμος

Έρχεται η έκδοση παραγωγής του Renault 4 – Πότε θα παρουσιαστεί

Η Renault συνεχίζει την επίθεση νέων μοντέλων με ρετρό χαρακτήρα, ετοιμάζοντας την παρουσίαση της έκδοσης παραγωγής του 4.

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο, θα γίνει η επίσημα αποκάλυψη της έκδοσης παραγωγής του Renault 4. Τα προηγούμενα χρόνια το είδαμε με τη μορφή πρωτότυπου να κάνει την εμφάνισή του, ενώ τώρα οι Γάλλοι ανακοίνωσαν ότι θα παρουσιάσουν και επίσημα την έκδοση παραγωγής του.

Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό B-SUV, το οποίο η Renault εξελίσσει σε συνεργασία με την Ampere. Παράλληλα, την ηλεκτρική επίθεση της γαλλικής φίρμας στο Παρίσι θα υποστηρίξει και το νέο Renault 5 E-Tech Electric, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσης, ενώ θα δούμε και τη νέα εκδοχή του μικρού μοντέλου της κατηγορίας A, του Twingo.

Επιπλέον και όσον αφορά τα επαγγελματικά οχήματα, η Renault θα παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο, το Master H2-Tech. Πρόκειται για μια έκδοση υδρογόνου, η οποία συμπληρώνει τη γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων, αλλά και αυτών με θερμικό κινητήρα.

Συνολικά, ο Όμιλος Renault θα εκπροσωπηθεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού από όλες τις μάρκες της που θα καταλάβουν πέντε περίπτερα, που θα είναι: Renault, Dacia, Alpine, Mobilize και Renault PRO+.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!