top icon
Κόσμος

Ένα μικρό ηλεκτρικό με τιμή κάτω από 20.000 ευρώ στα πλάνα της Seat

Το αφεντικό της Seat επιβεβαίωσε τα πλάνα της Seat για τη δημιουργία ενός προσιτού μικρού ηλεκτρικού μοντέλου, με τιμή κάτω από τα 20.000 ευρώ.

Η Seat κάνει πλάνα για το μέλλον και αφορούν ένα μικρό ηλεκτρικό μοντέλο, που θα είναι ελκυστικό σε τιμή, καθώς στόχος είναι να διατηρηθεί η τιμή του κάτω από το ψυχολογικό όριο των 20.000 ευρώ.

Το εν λόγω μοντέλο θα σχετίζεται με το Cupra Raval, αλλά και το επερχόμενο VW ID.2, έχοντας ως στόχο να λανσαριστεί μέσα στο 2026. Στα σχέδια των ανθρώπων της ισπανικής φίρμας είναι να διαφοροποιήσουν σταδιακά τη γκάμα των Seat και Cupra, με την πρώτη να εστιάζει στα πιο προσιτά μικρά μοντέλα, που θα απευθύνονται σε διαφορετικό αγοραστικό κοινό και έτσι δεν θα προκύπτει εσωτερικός ανταγωνισμός.

Σε αυτή τη φάση θα συνεχίσει αρμονικά η συμβίωση των δύο εταιρειών, με αυτά τα δεδομένα που υπάρχουν, για τουλάχιστον ακόμα πέντε χρόνια, καθώς όπως τόνισε και ο Wayne Griffiths, το μεγάλο αφεντικό των Seat και Cupra, τα μοντέλα από τις δύο φίρμες δεν βλάπτει το ένα το άλλο.

Το μελλοντικό μικρό ηλεκτρικό, για ευρύ κοινό, θα είναι αυτό που θα πρωταγωνιστήσει τα πλάνα της Seat. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει όνομα για αυτό, ούτε φυσικά και το χρονοδιάγραμμα λανσαρίσματος.

Seat Logo

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ