top icon
Κόσμος

Eλαστικά Continental για το Smart #3 Brabus

Η Continental ανακοίνωσε ότι εξοπλίζει το νέο Smart #3 Brabus με ελαστικά εξοικονόμησης ενέργειας EcoContact 6 Q.

Τα ελαστικά εξοικονόμησης ενέργειας EcoContact 6 Q σε μέγεθος 20 ιντσών θα είναι ο αρχικός εξοπλισμός του αυτοκινήτου. Η Continental έχει σχεδιάσει τα EcoContact 6 Q για εξοικονόμηση ενέργειας και οδήγηση με χαμηλό θόρυβο. Το ειδικά ανεπτυγμένο μείγμα καουτσούκ μειώνει την απορρόφηση ενέργειας κατά την οδήγηση, το οποίο με τη σειρά του μειώνει την τριβή καθώς και την αντίσταση κύλισης, σύμφωνα με την Continental. Επιπλέον, τα ελαστικά έχουν βελτιστοποιηθεί για την ελαχιστοποίηση του θορύβου κύλισης.

Το EcoContact 6 Q προσφέρει ιδιαίτερα μεγάλη χιλιομετρική αυτονομία και υψηλές επιδόσεις πέδησης, καθώς και καλά χαρακτηριστικά χειρισμού χάρη στα τροποποιημένα μπλοκ, τις λάμες και τις πλευρικές αυλακώσεις. Επιπλέον, η Continental αναφέρει ότι το ελαστικό προσφέρει επίσης αξιόπιστη πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, καθώς και πολύ καλή σταθερότητα στις στροφές, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες.

Η Continental δηλώνει ότι κατά την ανάπτυξη ελαστικών, εκτός από την εστίαση στη χαμηλή αντίσταση κύλισης, το χαμηλό θόρυβο κύλισης, την υψηλή χιλιομετρική απόδοση και την ασφάλεια, λαμβάνει επίσης υπόψη της το συνολικό βάρος των ηλεκτρικών οχημάτων, το οποίο μπορεί να είναι μεγαλύτερο λόγω της μπαταρίας. Από το 2021 παράγει ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων με τον ειδικό κωδικό δείκτη φορτίου HL που προσδιορίζει την ιδιότητά τους ως βαρέων βαρών.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ