X
Κόσμος

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Η GRANTEX στο πλευρό των Θοδωρή Καλαμαρά – Δημήτρη Λαμπράκη

Η καρδιά του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού χτύπησε ξανά στην Ελλάδα στο θρυλικό ΕΚΟ Ακρόπολις Ράλλυ 2024, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου, χαρίζοντας μοναδικές συγκινήσεις σε οδηγούς και θεατές.

Ο αγώνας, που αποτελεί έναν από τους πιο απαιτητικούς γύρους του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, διεξήχθη υπό την αιγίδα της FIA, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Η φετινή διοργάνωση προσέλκυσε κορυφαίους οδηγούς από όλον τον κόσμο που αντιμετώπισαν τις προκλήσεις των διάσημων ελληνικών ειδικών διαδρομών. Ανάμεσα στα ελληνικά πληρώματα ήταν ο Θοδωρής Καλαμαράς και ο συνοδηγός του Δημήτρης Λαμπράκης, οι οποίοι με Ford Fiesta Rally4 και την υποστήριξη της GRANTEX χάρισαν ένα συναρπαστικό θέαμα γεμάτο δράση, ταχύτητα και αδρεναλίνη στους χιλιάδες Έλληνες και ξένους θεατές.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα ο Θοδωρής Καλαμαράς αναδείχθηκε 2ος στην κατηγορία RC4, 2ος στα δικίνητα, 11ος Έλληνας και 41ος Γενικής. «Ήταν ένας σκληρός αγώνας, με πολλά χιλιόμετρα. Απολαύσαμε τις ειδικές με τόσο πολύ κόσμο, ενώ το αυτοκίνητο δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα», δήλωσε ο Θοδωρής Καλαμαράς μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Ευχόμαστε σε όλους να απολαμβάνουν πάντοτε με ασφάλεια τέτοιες μοναδικές εμπειρίες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!