top icon
Κόσμος

Δείτε το ρεκόρ της Porsche Panamera στο Nurburgring (video)

Η Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο της κατηγορίας των σπορ υβριδικών σεντάν στο Nurburgring, με την γερμανική εταιρεία να δίνει το βίντεο στη δημοσιότητα.

Η Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid είναι η πιο ισχυρή έκδοση του μοντέλου μέχρι σήμερα, με απόδοση 582 ίππων και 1.000 Nm ροπής. Με τη σειρά που παρουσιάστηκε από την Porsche, μάθαμε για μια Panamera που έκανε τον ταχύτερο χρόνο της κατηγορίας της στο Nurburgring, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε τις προδιαγραφές της.

Λίγο αργότερα αποκαλύφθηκαν και οι προδιαγραφές της Panamera, ενώ τώρα έρχεται στη δημοσιότητα το βίντεο με το ρεκόρ που έκανε το μεγάλο υβριδικό σεντάν στο Nurburgring, σημειώνοντας χρόνο 7 λεπτά και 24,17 δευτερόλεπτα.

Τα πλάνα του βίντεο που αναρτήθηκε στο λογαριασμό της γερμανικής εταιρείας στο YouTube μας δίνουν μια εξαιρετική εικόνα και άποψη, καθώς είναι μέσα από την καμπίνα και με την προοπτική του οδηγού, που είναι ο Lars Kern.

Porsche

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε είναι εργοστασιακό, με αλλαγές μόνο στα καθίσματα, τα οποία είναι σπορ αγωνιστικά για να κρατούν τον οδηγό καλύτερα στη θέση του, ενώ έχει προστεθεί και ένας κλωβός ασφαλείας.

Τα ελαστικά στα οποία πατάει η Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid που σημείωσε το ρεκόρ είναι Michelin Pilot Sport Cup 2, διαστάσεων 275/35 εμπρός και 325/30 πίσω, σε τροχούς διαμέτρου 21 ιντσών.

Porsche Panamera - Nurburgring

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ