top icon
Κόσμος

Χωρίς πλοήγηση τα νέα αυτοκίνητα της Ferrari

Τα νέα αυτοκίνητα της Ferrari δεν θα έχουν σύστημα πλοήγησης, καθώς η ιταλική εταιρεία πιστεύει ότι τα κινητά τηλέφωνα είναι καλύτερα σε αυτόν τον τομέα.

Η νέα γενιά μοντέλων της Ferrari δεν θα εξοπλίζεται με σύστημα πλοήγησης, καθώς όπως δείχνουν οι έρευνες, τα smartphone είναι καλύτερα. Έτσι, σύμφωνα με τον Emanuele Carado, τον επικεφαλής μάρκετινγκ της ιταλικής εταιρείας, η λύση είναι το mirroring των smartphone στην οθόνη του αυτοκινήτου.

ferrari 12cilindri

Οι ενημερώσεις που έχουν τα «έξυπνα» κινητά γίνεται πιο γρήγορα και είναι πιο επίκαιρα με τις τελευταίες εξελίξεις, απ’ ότι καταφέρνουν τα συστήματα των αυτοκινήτων. Επιπλέον, είναι πιο φιλικά στη χρήση, καθώς ο κόσμος έχει μεγαλύτερη και καθημερινή επαφή με το κινητό του, ενώ στο σύστημα του αυτοκινήτου χρειάζεται κάποια εκπαίδευση, προκειμένου να εξοικειωθούν με αυτό.

Ferrari

Κάτι που οι άνθρωποι της Ferrari γνωρίζουν καλά και δεν θέλουν να υποβάλουν σε αυτή τη διαδικασία τους πελάτες τους. Εξάλλου, όπως έχει εξελιχθεί, το smartphone είναι το αντικείμενο με το οποίο ο κόσμος έχει τη μεγαλύτερη επαφή κατά τη διάρκεια της μέρας και εκεί μέσα έχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, τις οποίες αναζητά τακτικά.

ferrari 12cilindri

Έτσι, ενώ η General Motors ανακοίνωσε ότι τα αυτοκίνητά της δεν θα υποστηρίζουν τα Apple CarPlay και Android Auto, προς όφελος των συστημάτων που διαθέτει η ίδια, η Ferrari κινείται στην αντίθετη πλευρά. Εξάλλου, η συγκεκριμένη τεχνολογία μετρά σχεδόν 10 χρόνια ζωής και αποτελεί σχεδόν αναπόσπαστο κομμάτι των νέων αυτοκινήτων, το οποίο μάλιστα οι αγοραστές αναζητούν. Η αφαίρεση του συστήματος πλοήγησης από τα αυτοκίνητά της Ferrari θα περιλαμβάνει και τις νέες Purosangue και 12Cilindri.

Ferrari 12Cilindri - Ferrari 12Cilindri Spider

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ