top icon
Κόσμος

BYD και Uber συνεργάζονται για την επιτάχυνση της ηλεκτροκίνησης

Πρόκειται για μια συμφωνία που αφορά την παγκόσμια αγορά για την προσφορά κορυφαίων τιμών και χρηματοδότησης από την BYD στα ηλεκτρικά οχήματα, για οδηγούς της Uber.

Η BYD ανακοίνωσε μια πολυετή στρατηγική συνεργασία με την Uber, με σκοπό να προσφέρει 100.000 νέα ηλεκτρικά οχήματα BYD μέσω της πλατφόρμας της Uber σε σημαντικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Ξεκινώντας πρώτα από την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική, η συνεργασία αναμένεται να προσφέρει στους οδηγούς Uber κορυφαίες τιμές και επιλογές χρηματοδότησης για τα οχήματα BYD, ενώ μελλοντικά η συνεργασία θα επεκταθεί στις αγορές της Μέσης Ανατολής, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Οι δύο εταιρείες είναι ηγέτες στα ηλεκτρικά οχήματα στους αντίστοιχους κλάδους τους: η Uber έχει το πιο εκτενώς διαθέσιμο δίκτυο on-demand ηλεκτρικών οχημάτων στον κόσμο και η BYD είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων. Συνεργαζόμενες, οι εταιρείες στοχεύουν να μειώσουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας-χρήσης των ηλεκτρικών οχημάτων για τους οδηγούς της Uber, επιταχύνοντας την επιλογή τους στην πλατφόρμα της Uber παγκοσμίως και προσφέροντας σε εκατομμύρια επιβάτες πιο οικολογικές διαδρομές.

BYD

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ